معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف، وضعیت آموزشی یک تعداد مکاتب شهر کابل را ارزیابی کرد

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۴۷
516

محترم شیخ عبدالمالک حقانی، معین تعلیم و تربیه وزارت معارف، همراه با شماری از مسئولان این وزارت، از مکاتب "رڼا" و "بی‌بی مهرو" در شهر کابل دیدن کرد و روند آموزشی آن‌ها را از نزدیک بررسی نموده و به‌منظور بهبود کیفیت تعلیم، رهنمودهای لازم را به مسئولان ارائه کرد.
معین تعلیم و تربیه در سخنانش گفت: «وظیفه اساسی معلمان این است که برای بیدارسازی و تقویت استعدادهای شاگردان تلاش کنند تا آنان بر بنیاد ارزش‌های اسلامی، ملی و اجتماعی تربیه شوند.»
وی هم چنین از شاگردان خواست تا از فرصت‌های آموزشی حداکثر استفاده را کرده و با علاقه‌مندی و تعهد کامل، درس‌های روزمره خود را دنبال نمایند.
در پایان، مسئولان لیسه‌های مذکور از توجه رهبری وزارت معارف به تعلیم و تربیه اولاد وطن ابراز سپاس‌گزاری کرده و خواهان تسهیلات بیشتر برای رفع نیازهای آموزشی خود شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۱:۳
Background image

پروژه های ترمیمی ۱۴ باب مدرسه و مکتب در ولایت کندهار آغاز شد

ریاست معارف ولایت کندهار به منظور بهبود و تقویت بیشتر روند آموزشی و فراهم‌سازی تسهیلات بنیادی در بخش تعلیمی و تربیتی در آن ولایت، روند ترمیم مراکز تعلیمی را به ارزش ۷ میلیون و ۵۹۰ هزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۵۹
Background image

رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین و کارمندان ریاست معارف ارزگان دیدار کرد

محترم الحاج مولوی جمعه خان سروری، رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، در جریان سفر به ولایت ارزگان با رهبری و کارمندان بخش های مختلف ریاست معارف و مراکز تعلیمی آن ولایت دیدار کرد.
در نخست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۵۳
Background image

افتتاح دو ورکشاپ مشابه ارتقای ظرفیت برای معلمین ولایت های زون شمال کشور

وزارت معارف ورکشاپ‌های آموزشی ۹ روزه را با حمایت یکی از نهادهای همکار، برای اعضای تربیه معلم و انکشاف مسلکی در مرکز ولایات بلخ و پروان آغاز کرد.
در این ورکشاپ‌ها مجموعا ۱۰۹ تن اعضای. . .

بازگشت به اخبار