پروژه تهیه و خریداری 74 قلم اجناس مورد نیاز ترمیم جنراتور ها

Amiri-admin

Publish Date

Closing Date

Location Mohammad Jan Khan watt-Kabul Afghanistan

بدینوسیله به تآسی از قانون عقود و متحدالمال شماره AOP/NPD/PPD/C34/1405 ریاست عمومی اداره امور ا ا ا به اطلاع عموم رسانیده میشود که وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهیه و خریداری 74 قلم اجناس مورد نیاز ترمیم جنراتور ها، ضرورت ریاست خدمات بابت سال مالی 1405، به قیمت مجموعی مبلغ (871,600  افغانی ) هشت صد و هفتاد و یک هزار و شش صد افغانی با شرکت خدمات تخنیکی خالد انجنیرینگ اعطاء نمایند.

اشخاص حقیقی و حکمی که هر گونه اعتراض در زمینه داشته باشند، میتوانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی پنج روز کاری طور کتبی توآم با دلایل آن به ریاست تدارکات واقع محمدجان خان وات، ده افغانان، کابل، افغانستان  ارایه نمایند.

این اطلاعیه به معنی انعقاد عقد ( اعطاء قرارداد) نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرارداد منعقد نخواهد شد.

More tenders

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۱:۱۳ Mohammad Jan Khan watt-Kabul Afghanistan
Background image

پروژه تهیه و خریداری 74 قلم اجناس مورد نیاز ترمیم جنراتور ها

پروژه تهیه و خریداری 74 قلم اجناس مورد نیاز ترمیم جنراتور ها، ضرورت ریاست خدمات بابت سال مالی 1405

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۴ Mohammad Jan Khan watt-Kabul Afghanistan
Background image

پروژه حفر چاه آب آشامیدنی

وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه حفر چاه آب آشامیدنی به عمق 200 متر وقطر 10 انج با امور ایجابی آن ضرورت ریاست نصاب تعلیمی با شرکت ساختمانی نثار ملکزاده اعطا‌ء نماید.

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۴۷ Mohammad Jan Khan watt-Kabul Afghanistan
Background image

پروژه تهیه و خریداری 60 سیت رنگ برای پرنتر های ریاست نتایج و شهادت نامه

پروژه تهیه و خریداری 60 سیت رنگ برای پرنتر های ریاست نتایج و شهادت نامه های وزارت معارف برای سال مالی 1405

Back to tenders