کار بازسازی ۶۱ پروژه تعلیمی به هزینه ۴۳ میلیون افغانی در ولایت لوگر جریان دارد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۲:۲۱
1465

به گفته مسئولان معارف ولایت لوگر، هم اکنون کار ترمیم و بازسازی ۶۱ مرکز تعلیمی در ولایت  لوگر جریان دارد که امور آن از ۷۰٪ تا ۹۰٪ پیش رفته و شماری از این  مراکز در چند روز آینده مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
مصارف این پروژه ها حدود ۴۳ میلیون افغانی بوده که یکی از نهاد های حمایت کننده وزارت معارف، وجوه مالی آن را تمویل می نماید.
قابل ذکر است که؛ پروژه های یاد شده شامل حفر و تجهیزات چاه های آب آشامیدنی، نصب سیستم های برق آفتابی، دیوار های احاطه، ترمیم صنوف و بازسازی تعمیرات وغیره می باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای معلمان مضمون های ساینس و ریاضیات ولایت سمنگان

ریاست معارف ولایت سمنگان به منظور بلندبردن سطح علمی و مسلکی معلمان، ورکشاپ ۶ روزه ارتقای ظرفیت های مسلکی را برای ۴۰ تن معلمین مضامین ساینسی و ریاضیات آن ولایت آغاز کرد.

محترم مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۸
Background image

دیدار هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین معارف و معلمان ولایت پکتیکا

هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب مرکز این ولایت، نشست مشترکی را برگزار کرد.
محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

ترمیم تعمیر های نهاد های تعلیمی به هزینۀ نزدیک بر ۴ میلیون افغانی در ولایت خوست

 قرار معلومات محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، درسال جاری ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم و بازسازی تعمیر مدرسه دینی امام ابوحنیفه( رحمه الله علیه) در. . .

بازگشت به اخبار