۱٠۶۰ بست خالی اداری از سوی وزارت معارف به رقابت آزاد سپرده شد

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۵۴
65592

از سوی وزارت معارف، ۱٠۶۰ بست اداری در تالار مرکز اطلاعات و رسانه‌ها، با حضور رهبری و روئسای مرکزی این وزارت، مسوولان شماری از وزارت‌ها و نمایندگان رسانه‌ها، به رقابت آزاد سپرده شد.
 نشست با تلاوت چند آیت مبارک از قرآن عظیم‌الشان آغاز شد. سپس محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان مجلس، گفت؛ این بار باز هم به هدف تامین شفافیت بیشتر و استخدام کادر های مجرب و مستعد، ۱۰۶۰ بست اداری مرکز، ولسوالی ها و حوزه های تعلیمی معارف ولایات رسما به اعلان سپرده می‌شود تا افراد شایسته، مسلکی و مستحق بتوانند در راستای تقویت و هدفمندی هرچه بیشتر نظام معارف کشور دین اسلامی و سهم ملی خود را ادا نمایند.
وی افزود: وزارت معارف در ساختار تشکیلاتی دولت از لحاظ تربیت کادر های مسلکی، حیثیت قلب را دارد؛ اگر بخش معارف تقویت شود، تمام بخش‌های نظام نیزبا داشتن کادر های مسلکی و علمی نیرومند، منظم و باکیفیت خواهند شد.
نامبرده تأکید کرد که در این بست‌ها قوم‌، زبان‌ و سمت‌گرایی به هیچ‌ وجه جای نداشته و معیار اصلی استخدام دانش، شایستگی، لیاقت و استعداد خواهد بود.
در ادمه محترم مفتی شفیع الله منصور رئیس عمومی امور کارکنان این وزارت، در مورد شرایط استخدام بست‌های متذکره معلومات همه‌جانبه ارائه نموده و به مردم اطمینان داد که هر هم وطن واجد شرایط می تواند خود را کاندید امتحان کرده و تمام مراحل امتحان در فضای کامل شفافیت، عدالت و امانت‌داری برگزار خواهد شد.
در همین حال، محترم الحاج مولوی محمدزاهد احمدزی، معین کار وزارت کار و امور اجتماعی با تمجید از این اقدام وزارت معارف، درسخنانی گفت: یکی از پلان های مهم کاری وزارت مربوطه شان را اشتغال زایی برای جوانان و قشر بیکار کشور تشکیل می دهد چنانچه هم اکنون برای رسیدن به این هدف، در سراسر کشور به تعداد حدود ۵۲ هزار مرکز حرفه‌ای و مسلکی برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای جوانان فعال می‌باشد.
در فرجام،  مجلس با قرائت دعائیه از سوی محترم شیخ محمدطاووس طارق، رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معارف، پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف در یک سفر رسمی عازم ولایت بادغیس شد

هیئتی به رهبری محترم الحاج مولوی جنت‌گل عزیز، رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف به ولایت بادغیس سفر کرده و طی نشستی با محترم الحاج مولوی محب الله احسان رئیس معارف و آمران برنامه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۱
Background image

برگزاری برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای ۶۷۵ تن از معلمان، آمران، سرمعلمان و اعضای شوراهای تعلیمی مکاتب در ولایت بغلان

از آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۵ هـ.خ تا اکنون، در راستای ارتقای ظرفیت مسلکی و بهبود کیفیت روند آموزشی، برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های انکشاف مسلکی در ولایت بغلان برگزار شده که حدود ۳۷۵ تن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

وقف قطعه زمینی به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت کندز

یک قطعه زمین به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای مکتب ابتدائیه شهید مولوی نجم الدین در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از طرف مردم دین دوست و معارف دوست این محل اهدا شده است.
الحاج مولوی لعل جان. . .

بازگشت به اخبار