بازتاب فشرده خبرهای ریاست معارف ولایت کابل
▪رهبری وزارت معارف تحت نظر معینیت تعلیمات اسلامي وزارت معارف مبلغ ۱۸۷ هزار افغانی را به آمریت معارف ولسوالی شکردره ولایت کابل سپرد تا این مبلغ را به مدارس دینی این ولسوالی غرض حل نیازمندی های آن توزیع نمایند.
مسوولان در این آمریت از این توجه رهبری وزارت معارف به مدارس دینی اظهار امتنان نمودند.
▪طبق یک خبر دیگر:
در ادامه کمک های یاد شده، اینک مبلغ ۲۲۰۰۰ افغانی نیز به مدرسه دینی میاگل در ولسوالی قرباغ ولایت کابل و برای بقیه ۱۶ باب مدرسه دیگر در این ولسوالی، فی مدرسه مبلغ ۱۷۰۰۰ افغانی کمک نقدی صورت گرفت.
▪همچنان:
آمر معارف ولسوالی سروبی ولایت کابل با اشتراک در محفل دستار بندی حافظان مدرسه خصوصی دارالاحناف شیرخان کڅ آن ولسوالی، ضمن تبریکی به فارغان، گفت: نقش شما در تربیت نسل های آینده و اصلاح جامعه مهم می باشد و کوشش نمایید تا این مسوولیت تان را در قبال وطن و مردم صادقانه انجام دهید.
▪ هکذا در خبر دیگر:
به سلسله کمک های یاد شده وزارت معارف به مدارس دینی، اینک مبلغ ۶۸ هزار افغانی با حضور داشت مسوولان آمریت معارف ولسوالی چهارآسیاب ولایت کابل، به مدارس دینی این ولسوالی مساعدت شد.
▪حسب یک خبر:
آمر معارف ولسوالی قرباغ ولایت کابل با مسوولان مدارس خصوصی در این ولسوالی دیدار نموده و با آنان در مورد رعایت قوانین و مقررات وزارت معارف وخدمت صادقانه در راستای تربیت سالم اولاد وطن، صحبت کرد.
