خبرهای ریاست معارف ولایت هرات

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۵ - ۱۰:۳۱
خبرهای ریاست معارف ولایت هرات

▪برنامۀ قرائت و تفسیر قرآنکریم برای کارمندان ریاست معارف ولایت هرات برگزار گردید.
مولوی عبدالله امینی رئیس معارف هرات، هدف از برگزاری این برنامه را آشنایی با فواید و تاثیرات قرآنکریم در زنده گی روزمرهٔ انسانها عنوان نموده و برگزاری چنین برنامه‌ها را مفید و ارزش‌مند برشمرد.
 
▪محفلی به مناسبت ارتقای متوسطه خواجه محراب الدین‌ جامی به لیسه، دایر گردید‌.
 در این محفل رئیس و رهبری ریاست معارف، علما، نمایندگان مردم و شورا های محل و دانش آموزان اشتراک داشتند.
رئیس معارف هرات، ضمن صبحت در مورد اهمیت تعلیم و تربیه، رشد و ارتقای مراکز علمی را برای ترقی کشور مهم خوانده، افزود؛  وزارت معارف تلاش می نماید تا زمینۀ بهتر تعلیم و تربیه را برای تمام افراد جامعه فراهم سازد.

▪امتحان تثبیت سویه صنوف دهم و یازدهم  ۴۰۰ تن مجاهدین امارت اسلامی تحت نظر کمیسیون موظف به ریاست مولوی عبدالله امینی رئیس معارف ولایت هرات، در سالون لیسه نخبگان برگزار گردید. رئیس معارف هرات برگزاری این پروسه را به خاطری پاسداری و زحمت‌کشی مجاهدین عنوان کرده و برای اشتراک کننده‌گان این امتحان، آرزوی موفقیت نمود.

▪مولوی عبدالجلیل مزمل آمر تعلیم و تربیه و هیئت همراه شان از مکتب خصوصی پیام  توحید(۲)، لیسه دختران و پسرانه هاتفی معارف شهر بازدید و نظارت به عمل آورد و غرض بهبود امور به مسوولان مربوطه مشوره داد.

▪اخیرآ روض الدین‌ اسحاقی به‌حیث آمر انکشاف مسلکی معلمین ولایت هرات، مقرر گردیده و طی مراسمی از سوی آمر تعلیم و تربیه آن ریاست، به گونهٔ رسمی به کارمندان معرفی شد.
وی از کارکرد‌های جمعه خان اسلام پال سرپرست پیشین این آمریت، به نیکویی یاد آوری کرده و برای آمر جدید این آمریت در اجرای وظایف جدید آرزوی موفقیت نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۵
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌ها و دستاوردهای ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

در هفتهٔ گذشته، مسوولان ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف ازمکاتب شهید ناهید، محمد اسماعیل حسن‌زی، سردار محمد داود خان، نازو انا، بی‌پی مهرو و همچنان مکاتب خصوصی پردیس، حدیقه‌الایمان، حکیم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۰
Background image

۸۰۰ جلد کتاب درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیرمساعدت شد

برای مکتب متوسطه خواجه عبدالعزیز در ولسوالی دره ولایت پنجشیر از سوی محترم حاجی میرویس بهزاد یک تن از معارف دوستان این ولسوالی،به هزینه ۵۰ هزار افغانی کتب درسی تهیه شده است.
به گفته ای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۰
Background image

اعمار ساختمان های جدید برای آمریت‌های معارف سه ولسوالی در ولایت غور

سنگ‌تهداب تعمیرات جدید آمریت‌های معارف ولسوالی‌های دولینه، پسابند و تیوره در ولایت غور از طرف محترم الحاج مولوی غلام‌محمد کاظم، رئیس معارف این ولایت به هزینه مجموعی ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار. . .

بازگشت به اخبار