بازدید هئیت عالی رتبه وزارت معارف از ریاست معارف ولایت بلخ

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۲:۱۹
125

هیئتی بلند رتبه معینیت منابع و اداره وزارت معارف تحت ریاست مولوی سید حفیظ الله رئیس خدمات این وزارت غرض بررسی بودجه مالی ریاست معارف ولایت بلخ، وارد آن ولایت شده اند.
هیئت در حالی که الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف آن ولایت نیز حاضر بود با رهبری مقام ولایت و مستوفیت ولایت بلخ دیدار و ملاقات نمود. این دیدار که در محوریت فعالیت های ریاست معارف و چگونگی تطبیق بودجه آن ریاست صورت گرفت، در رابطه به آن بحث های مفصل صورت گرفته، کارکرد های ریاست معارف را در پیوند به صرفه جویی از بودیجه قناعت بخش ارزیابی نمودند و در ارتباط به رفع نواقص کاری مشوره های لازم صورت گرفت.
در ادامه مسئولین مقام ولایت و رهبری مستوفیت ولایت یاد شده در جهت حمایت از تطبیق برنامه های ریاست معارف تجدید آمادگی نموده و به همکاری های دوامدار نهاد های خویش از معارف تعهد نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۴۹
Background image

افتتاح دو صنف درسی برای یک مکتب در ولایت جوزجان

دو صنف درسی در لیسه حسن‌آباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، به هزینه ۴۵۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل اعمار گردیده و در نشستی با حضور مسئولان معارف آن ولایت به بهره‌برداری سپرده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت غزنی تعمیر جدید اعمار گردید

تعمیر جدید مکتب متوسطه طاق‌چین در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی، که با حمایت مالی باشندگان محل به هزینهٔ ۶.۲ میلیون افغانی ساخته شده است، طی مراسمی افتتاح گردید.
در مراسم افتتاح این تعمیر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱
Background image

ایجاد صنف درس‌های عملی در یکی از لیسه‌های شهر کابل

به‌منظور ارتقای سطح علمی شاگردان، بهبود کیفیت تدریس و تقویت آموزش‌های عملی، از سوی ریاست مرکز ساینس وزارت معارف، یک صنف دروس عملی ساینس در لیسه عالی حبیبیه، ایجاد شد.
محترم انجنیر. . .

بازگشت به اخبار