مساعدت ۵۰۰ هزار افغانیگی با چند باب مکتب در ولایت بلخ

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۹ - ۱۰:۵۲
114

مسئولین معارف ولایت بلخ طی یک خبرنامه می رسانند که: کار ترمیمات ضروری، ساخت مبرز ها و ایجاد سهولت های دسترسی به آب آشامیدنی برای شاگردان شماری مکاتب ولایت مذکور به هزینه مجموعی ۵۰۰ هزار افغانی از مساعدت یک نهاد حامی معارف در لیسه های گویمار، قلعه‌قل، فاطمة‌الزهرا( رضی الله عنها)، علی‌آباد و راه‌معرفت در مربوطات شهر مزار شریف و ولسوالی نهر شاهی آن ولایت صورت گرفته که با حضور مسئولین معارف و متنفذین قومی در مجالس جداگانه افتتاح و به بهره برداری سپرده شدند.

رهبری وزارت معارف از مساعدت نهاد های حامی معارف ابراز امتنان نموده و از مسئولین و شاگردان نهاد های یاد شده، خواهان حفظ و نگهداری مراکز تعلیمی شان شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۲۲
Background image

۶۰ طفل مهاجران در ولایت بادغیس مورد ارزیابی تعلیمی قرار گرفتند 

 ریاست معارف ولایت بادغیس به منظور تعیین و تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران عودت‌کننده به وطن، از آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در این امتحان در مجموع حدود۶۰ تن اشتراک کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۱۴
Background image

توزیع بسته‌های آموزشی برای شاگردان صنف‌های تقویتی در ولایت بامیان

مسوولان در ریاست معارف ولایت بامیان از توزیع بسته‌های آموزشی برای ۱۰۰۰ تن شاگردان صنوف تقویتی ولسوالی ورس آن ولایت خبر میدهند.
این بسته‌ها که به حمایت مالی یک نهاد همکار از سوی ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۷
Background image

‍ تکمیل کار ترمیمات شماری از مکاتبی ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل

پروژه‌های ترمیماتی مکاتب که شامل اعمار تشناب‌ها، حفر چاه‌های آب آشامیدنی، نصب سیستم‌های سولری، ترمیم دروازه‌ها، رنگمالی و اعمار دیوارهای احاطوی می‌باشد، در شماری از مکاتب ولسوالی‌های. . .

بازگشت به اخبار