انتقال ۳۰ جریب زمین از طرف وزارت زراعت و مالداری به وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۰:۶
بلا

در نشستی که در ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری به اشتراک روئسای حفظ املاک و

تاسیسات وزارت معارف و رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری دایر شده بود، به تاسی از حکم مقام عالی رهبری ا/ مارت اسلامی افغانستان مبنی بر حمایت و توسعه زیر ساخت های تعلیمی در وزارت معارف، اینک از طرف وزارت زراعت و مالداری به مساحت ۳۰ جریب زمین که در شهر شرن مرکز ولایت پکتیکا موقعیت دارد، به هدف اعمار مدرسه ج. هادی به وزارت معارف رسما انتقال یافت.

اسناد زمین های یاد شده از طرف مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین وزارت زراعت و مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ املاک و تاسیسات وزارت معارف امضا و رسما به این وزارت تحویل داده شد.

رهبری وزارت معارف حمایت های ادارات رسمی و ملت علم پرور افغانستان را از پلان ها و برنامه های تعلیمی و توسعوی وزارت معارف، ارج گذاشته و از آن سپاسگزاری می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد (وزارت معارف)

 وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهيه و خريدارى ۵۷ قلم مواد خام جهت توليد ميز و چوکی ضرورت رياست خدمات، بابت سال مالى ۱۴۰۵، به قيمت مجموعى مبلغ ۱۴ ميليون و ۳۳۸ هزار و ۹۲۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۱۰۰ بسته مواد کمک درسی معلمان به ارزش مجموعی ۶۷۱ هزار و ۲۷۵ افغانی، از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت گردید.
این مساعدت در راستای حمایت از روند آموزش و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۷
Background image

به ۲۰۰ شاگرد یتیم و نیازمند در ولایت لوگر مواد درسی توزیع گردید

 برای ۲۰۰ تن از شاگردان یتیم و نیازمند لیسه حصارک در مرکز ولایت لوگر مواد درسی توزیع شد.
این کمک از سوی یک نهاد خیریه فراهم شده بود که هدف آن حمایت از شاگردان نیازمند و یتیم و تشویق. . .

بازگشت به اخبار