از فرزندان هم وطنان برگشت کننده به وطن امتحان تثبیت سویه تعلیمی در ریاست معارف شهر کابل اخذ شد

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۱۹
5215

از ۳۲۰ تن فرزندان هم وطنانی مهاجری که اخیرا از کشو های همسایه به وطن آمده اند، در حضور هیئت موظف از ریاست معارف شهر کابل، امتحان تثبیت سویه تعلیمی گرفته شد.

محترم مولوی جنت گل عزیز رئیس معارف شهر کابل حین بازدید از جریان امتحان مذکور گفت: شاگردان بعد از تثبیت سویه تعلیمی، در نظر است تا به خاطر ادامه تعلیمات شان به صنوف مختلف مکاتب رسمی جذب شوند.

گفتنی است که: از آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۴ بدین سو از ۲۲۳۹ تن شاگردان مهاجرین عودت کننده به وطن در ریاست معارف شهر کابل، طی ۹ دوره امتحان سویه گرفته شده که صنوف مختلف درسی مکاتب جذب شده اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد (وزارت معارف)

 وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهيه و خريدارى ۵۷ قلم مواد خام جهت توليد ميز و چوکی ضرورت رياست خدمات، بابت سال مالى ۱۴۰۵، به قيمت مجموعى مبلغ ۱۴ ميليون و ۳۳۸ هزار و ۹۲۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۱۰۰ بسته مواد کمک درسی معلمان به ارزش مجموعی ۶۷۱ هزار و ۲۷۵ افغانی، از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت گردید.
این مساعدت در راستای حمایت از روند آموزش و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۷
Background image

به ۲۰۰ شاگرد یتیم و نیازمند در ولایت لوگر مواد درسی توزیع گردید

 برای ۲۰۰ تن از شاگردان یتیم و نیازمند لیسه حصارک در مرکز ولایت لوگر مواد درسی توزیع شد.
این کمک از سوی یک نهاد خیریه فراهم شده بود که هدف آن حمایت از شاگردان نیازمند و یتیم و تشویق. . .

بازگشت به اخبار