برگزاری سیمینار برای معلمین و پرسونل مکاتب ولایت میدان وردگ

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۰ - ۱۵:۴
سظط

برای ۶۷۱ تن معلمان، مدیران و اعضای شوراهای تعلیمی در مرکز و ولسوالی‌های ولایت میدان وردگ، سیمینار آموزشی شش‌روزه تحت عنوان «آموزش مؤثر» با حمایت مالی یکی از نهادهای همکار، در سه مرحله برگزار گردید.

محترم مولوی محمد عثمان حریت، رئیس معارف آن ولایت، گفت که این سیمینارها در ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان و تقویت روند تدریس نقش مهمی دارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۲
Background image

برای معلمان مکاتب شهر کابل نشست اصلاحی و آموزشی برگزار شد

از سوی کمیته انفاذ قانون امر با لمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، نشست یک‌ روزه اصلاحی و آموزشی برای شماری از معلمان مکاتب شهر کابل دایر شد.
در این نشست، محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

بازگشت به اخبار