مساعدت قرطاسیه و مواد درسی به مکاتب ولایت پنجشیر

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۴۰
64625

به تعداد ۳۶۴ بسته مواد کمک‌تعلیمی از سوی یک‌نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت شده است
به گفته محترم مولوی محمود طالب ثاقب، رئیس معارف ولایت پنجشیر، این کمک‌ها که شامل کتاب‌های درسی، قلم و کتابچه می‌باشد، بالغ بر ۳۴ هزار دالر ارزش داشته که با توزیع آن به مکاتب آن ولایت برای صدها تن شاگردان و طالب‌العلمان سهولت های تعلیمی ایجاد خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۰
Background image

یک باب مکتب در ولایت ننگرهار ترمیم شد

کار ترمیم مکتب ابتدائیه سقاوه در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار که چندی قبل به حمایت مالی مردم محل آغاز شده بود، اینک به هزینه ۵۶ هزار و ۵۰۰ افغانی بازسازی و طی مجلسی با حضور مسوولان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۱۲
Background image

روئسای جدید ریاست‌های تحقیقات علمی و تدارکات وزارت معارف رسماً معرفی شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم مولوی عبدالوکیل مدنی، رئیس پیشین تدارکات این وزارت، به‌عنوان رئیس جدید ریاست تحقیقات علمی و محترم محمد عثمان حریت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

خریداری میز و‌ چوکی برای یک مکتب در ولایت میدان وردگ

برای لیسه امام باقر در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ، به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی مکتب مذکور، میز و چوکی شاگردان خریداری شده است.

بازگشت به اخبار