آغاز برنامه علمی برای شماری از معلمان در ریاست معارف شهر کابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۱
222

به‌منظور تسریع و مؤثریت بیشتر روند تعلیم و تربیه، تقویت روند تدریس و توسعه نظام آموزشی، برنامه ارتقای سطح علمی و مسلکی برای ۲۵۴ تن از معلمان مکاتب سطح شهر کابل از سوی یک نهاد همکار آغاز شد.
مسوولان معارف شهر کابل از برنامه مذکور دیدار نموده و روند آموزش و ارتقای ظرفیت معلمان را بررسی کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار