آغاز دور خزانی مسابقات ورزشی میان تیم های شاگردان مکاتب ولسوالی پغمان ولایت کابل
رقابت های ورزشی مذکور با حضور مسئولان تربیت بدنی ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، در حالی که علاوه از مسئولان معارف ولسوالی پغمان، استادان و شاگردان مکاتب و شماری از علاقمندان سپورت آن ولسوالی نیز اشتراک نموده بودند، آغاز شد.
بعد از گشایش رقابت ها که توام با سخن رانی های مسئولان آغاز یافت، روند اول مسابقات والیبال میان تیم های لیسه های پغمان و نظیف عمر برگزار شد که در نتیجه تیم لیسه پغمان توانست با اخد دو نمره مقابل صفر بالای تیم حریف غالب شود.
هم چنان در روند دوم مسابقات که میان تیم های لیسه های دوده مست و خواجه لکن ولسوالی یاد شده صورت گرفت، بازی دو مقابل صفر به نفع تیم شاگردان لیسه دوده مست خاتمه یافت.
گفتنیست که؛ این رقابت ها همه روزه ادامه داشته که در پایان برای تیم های ممتاز و برنده جوایز ورزشی اهدا خواهد شد.
