اخبار کار و فعالیت ریاست معارف ولایت لوگر

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - ۱۲:۴۹
د لوګر له پوهنې ریاست څخه خبرونه

▪دفتر ساحوی موسسه  یونیسف در ولایت لوگر برای شاگردان ۲۵۷ باب مکتب این ولایت، مواد درسی و آموزشی کمک نمود.
در مقابل ریاست معارف این ولایت از کمک های موسسه یاد شده اظهار قدردانی نموده خواهان تداوم کمک های مذکور به سایر نقاط این ولایت گردید.

 ▪مدیریت ساینس و تکنالوژی تعلیمی ریاست معارف ولایت لوگر برای ۱۱۷  تن معلمان مکاتب مرکز این ولایت سیمینار آموزشی برگزار نموده و برای آنان در مورد دروس تجربی مضامین کیمیا، بیولوژي، فزیک، ساینس و ریاضي آموزش داده و از آنها خواسته شد تا در تدریس روزانه از داشته های این سیمینار استفاده نمایند.

▪آمریت معارف ولسوالی چرخ ولایت لوگر با آمران و مدیران ۳۰ باب مکتب ولسوالی یاد شده تشکیل جلسه داد و از آنان خواست تا برای آغاز سال جدید ۱۴۰۲ تعلیمی، آماده گی های لازم خود را غرض عرضه خدمات خوب آموزشی، روی دست داشته باشند.
 مسوولان  مکاتب مربوطه از آماده گی های کامل خویش در این راستا اطمینان دادند.

▪بنابه هدایت رهبری وزارت معارف، معینیت تعلیمات اسلامی این وزارت برای ۲۴ مدرسه خصوصی در ولسوالی خروار ولایت لوگر کمک نقدی نمود.
 
▪ به گفته مدیریت نتایج و شهادتنامه های ریاست معارف ولایت لوگر برای امتحان کانکور سال ۱۴۰۲ آفتابی، به تعداد ۲۵۰۰ داوطلب غرض اشتراک در این امتحان ثبت نام نموده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به اعلان ۲۵ بست اعضای علمی انکشاف مسلکی مدرسین ریاست معارف شهر کابل

وزارت معارف به منظور سپردن کار به اهل آن و جهت شفافیت در پروسه استخدام افراد واجد شرایط، به  تعداد(٢٥) بست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برای شماری از معلمان ساینس و آزمایشگاه‌های مکاتب در ولایت غور کارگاه آموزشی آغاز گردید

برای ۱۴ تن از معلمان ساینس و مسوولان آزمایشگاه‌های مکاتب ولسوالی دولت‌یار ولایت غور،کارگاهِ آموزشی ۶ روزه «ساینس‌محیطی» آغاز گردید.
این برنامهٔ آموزشی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

برگزاری کارگاه علمی و فرهنگی برای طلاب مدارس دینی در ولایت هرات

کارگاه علمی و فرهنگی تحت عنوان «نقش جوانان مسلمان در تاریخ اسلام، جنگ فکری غرب علیه جوامع اسلامی و راه‌های مقابله با آن»، با حضور بیش از ۲۵۰ تن از طلاب مدرسهٔ امام جعفر و مدرسهٔ امام. . .

بازگشت به اخبار