اخذ آزمون ۱۷۰۰ تن معلمین حق الزحمه تدریسی از سوی ریاست معارف تخار

media-moe
چهارشنبه ۱۳۹۸/۲/۴ - ۱۱:۶
اخذ آزمون ۱۷۰۰ تن معلمین حق الزحمه تدریسی از سوی ریاست معارف تخار

امروز سه شنبه مورخ ۳ ثور سال جاری آزمون رقابتی ۱۷۰۰ تن آموزگاران حق الزحمه تدریسی معارف شهری با حضورداشت داکتر روح الله"محقق" رییس معارف تخار، حسام الدین نظری معاون تعلیمات عمومی، اعضای نظارت معارف شهری و اعضای مرکز ساینس اخذ گردید.

داکتر روح الله "محقق" رییس معارف تخار با اظهار قدردانی از برگزار کننده گان این آزمون گفت، در این پروسه افراد شایسته و مسلکی مطابق رشته تحصیلی و نیازمندی های مکاتب به شکل شفاف و عادلانه استخدام خواهند شد.

رییس معارف تاکید کرد که برای ارتقاء کیفیت و بهبود آموزش و پرورش نه تنها در مرکز بلکه در شانزده ولسوالی تخار از هر گزینه ممکن کارگرفته تا شاهد یک تغیرات مثبت و موثر در عرصه معارف تخار بوده باشیم.

قابل یاد آوریست که از میان ۱۷۰۰ تن اشتراک کننده تنها ۹۰ تن آنان بر اساس لیاقت و شایسته گی شان در این پروسه راه می یابند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار