اهدای  ۴۹ جریب زمین برای معارف در ولایت پکتیکا

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۴
6546

برای ساخت ۷ باب مکتب در ولسوالی تروو ولایت پکتیکا به مساحت مجموعی ۴۹ جریب زمین از سوی اهالی محل به معارف آن ولایت اهداء شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا در زمینه اذعان داشت که وزارت معارف کماکان می کوشد تا از زمین های وقف شده در توسعه نهاد های تعلیمی و فراهم سازی زمینه های آموزش برای فرزندان وطن نهایت استفاده را کرده تا محیط امن و مناسب تعلیمی را برای شاگردان مهیا سازد.
وزارت معارف مساعدت های مردم معارف دوست ملک را همیشه تعقیب کرده و از آن استقبال می کند، هم چنان از بابت اهدای زمین به معارف در ولایت پکتیکا از باشندگان ولسوالی تروو آن ولایت، قدردان می باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار