ایجاد و ارزیابی وضعیت درسی کورس های سوادآموزی در ولایت غور

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۷ - ۱۲:۱۰
6546

ریاست معارف ولایت غور در جریان سال جاری، مجموعاً ۱۰۴ کورس رسمی سوادآموزی را برای باشندگان آن ولایت در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت ایجاد کرده‌ است

و هم چنان، ۶۹ مرکز آموزش سواد را برای مردم محل، معتادین، کوچیان، مهاجرین، زندانیان، پولیس و اجیران برخی ادارات رسمی نیز تأسیس و فعال نموده است.

این کورس‌ها به‌گونه منظم و مستمراز طرف کمیته سوادآموزی و مسئولان معارف ولایت غور نظارت می‌ شوند تا از تطبیق نصاب سواد آموزی به وجه احسن و سویه آموزشی فراگیران سواد، اطمینان حاصل شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار