با روئسای معارف ولایت کشور در مورد عملی سازی این برنامه صحبت نمود.

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۸ - ۱۴:۵۱
sghj

سر پرست وزارت معارف در این ویدیو کنفرانس گفت: به اساس ضرورت های مبرم و به منظور حذف بست های اضافی و ادارات مشابه و موازی، رفع تورم و اصلاح ساختار تشکیلاتی وزارت معارف، در مشوره با متخصصان و کارشناسان امور مربوطه بر مبنای ضرورت ها تغییرات در تشکیل وزارت صورت گرفت که اکنون در آستانه تطبیق آن قرار داریم.

سرپرست وزارت معارف تصریح کرد؛ قبلا طرح تشکیل جدید از سوی کار شناسان و به اساس نیازمندی های اداره ترتیب و غرض منظوری به مقام عالی ا.ا.افعانستان ارائه گردید که خوشبختانه مورد قبول رهبری قرار گرفته و اینک به منصه اجراء گذاشته می شود.

وی خاطر نشان ساخت که روئسای ولایتی هر چه زودتر ساختار یاد شده را در ریاست های ولایات مربوطه خویش تطبیق کرده و گزارش آن را با رهبری وزارت معارف شریک سازند.

موصوف در خصوص مزایای تشکیل جدید صحبت نموده آنرا یک ساختار اداری جامع در راستای غنامندی، کیفیت تعلیمی و موثریت نظام آموزشی کشور، عنوان کرد.

در ادامه موصوف از مسئولین معارف خواست تا در عملی نمودن تمام فرامین رهبری ا.ا، قوانین، لوایح و طرزالعمل های این وزارت نیز کماکان تلاش مستمر داشته باشند.

شایان ذکر است که معین های منابع و اداره، تعلیمات اسلامی و تضمین کیفیت وزارت معارف نیز در این ویدیو کنفرانس سخنان و رهنمایی های مشابه را به مسئولین و روئسای معارف ولایات داشتند

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۵:۲۳
Background image

سفر معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف به ولایت بدخشان

به هدف تعمیل هدایت رهبری مقام عالی ا.ا. افغانستان در پیوند با ایجاد لیلیه برای مدارس دینی کشور، اینک الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در ادامه سفر های. . .

شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۰:۲۶
Background image

استدیو های دیجیتالی مرکز ساینس و تکنالوژی تعلیمی وزارت معارف رسما  افتتاح شد

استدیوهای دیجیتالی مرکز ساینس و تکنالوژی تعلیمی وزارت معارف از سوی الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف، در حالی که شماری از روئسای مرکزی این وزارت و از جمله الحاج مولوی اول گل. . .

شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

خبرهای معارف مرکز و ولایات

ننگرهار

کار ترمیماتی لیسه کمبو، در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز گردید. این پروژه که شامل ترمیم سقف اتاق ها، دروازه ها، کلکین ها و برخی قسمت های تخریب شده مکتب میباشد، از بودیجه. . .

بازگشت به اخبار