جلسه رهبری وزارت معارف در مورد آغاز کار این وزارت تدویر یافت

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۸ - ۹:۵۹
جلسه رهبری وزارت معارف در مورد آغاز کار این وزارت تدویر یافت

جلسه رهبری وزارت معارف تحت ریاست محترم شیخ الحدیث و التفسیر نورالله منیر در حالی که شماری از اعضای کمیسیون تعلیم و تربیه ا.ا.ا و رؤسای این وزارت نیز حضور داشتند، دائر گردید.

مجلس با تلاوت آیاتی از قرآن مجید شروع گردید.

در ابتداء سرپرست وزارت معارف به تعلیم و تربیه اولاد وطن به روحیه ملی و اسلامی تاکید نموده و از روئسا و مسئولان خواست تا در این راستا اهتمام جدی داشته باشند.

بعد محترم مولوي کرامت الله آخندزاده به استناد فیصله وزارت راجع به آغاز کار وزارت وضاحت داده روی سایر موضوعات مهم تعلیمی و اداری نیز بحث صورت گرفته و تصمیم اتخاذ گردید:

سر از روز دو شنبه مورخ (۲۹) سنبله ۱۴۰۰ شمسی، (۱۳) صفرالمظفر ۱۴۴۳ هجری قمری تمام کارمندان طبقه ذکور به وظایف شان حاضر شوند.

مجلس با دعائیه خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۵۵
Background image

ترمیم یک مکتب به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی در ولایت بدخشان

تعمیر مکتب متوسطه دهسنگان در ولسوالی جرم ولایت بدخشان، پس از ترمیم اساسی و اعمار دستشویی‌های جدید، به بهره‌ برداری مجدد سپرده شد.
این مکتب که از سوی یک نهاد همکار با معارف به هزینه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۳۰
Background image

آغاز نشست علمی با اشتراک ۱۴۰ تن معلمان و مدرسان نهاد‌های تعلیمی در ولایت لوگر

کارگاه علمی و آموزشی سه‌روزه‌ای تحت عنوان «آموزش قرآن کریم به شیوه آسان» برای ۲۵۰ تن معلمان ۱۴۲ مدرسه دینی و مکتب‌های مرکز ولایت لوگر آغاز شد.
نشست مذکور با هماهنگی معینیت تعلیمات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۲۵
Background image

مساعدت خیمه و قرطاسیه با یک باب مکتب در ولایت ننگرهار

برای مکتب ابتدائیه مهمند راغه در ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار، از سوی یک نهاد همکار؛ خیمه‌، ذخیره آب پاک و قرطاسیه کمک شد.
مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور از شاگردان و معلمان خواستند. . .

بازگشت به اخبار