ساخت ۶ باب مکتب در ولایت دایکندی به مصرف ۱۰  میلیون افغانی

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۴:۲۹
5456

مسئولان وزارت معارف می گویند؛  اخیرا شش باب مکتب در مربوطات ولایت دایکندی اعمار و با اشتراک مسئولین معارف و مقامات ادارات محلی آن ولایت، نمایندگان مردم و نهاد های کمک کننده افتتاح و به بهره برداری سپرده شدند.
مکتب های:  کومور در ولسوالی خدیر، رویان و تمران در ولسوالی کیتی، زرد گلان در ولسوالی کجران، سنگ مزار و ذکور محمدیه در ولسوالی پاتو اعمار شده اند که هر یک دارای شش صنف درسی، اتاق های اداری با تمام تاسیسات تعلیمی و رفاهی آن  از طرف نهاد های همکار با معارف ساخته شده است.
به گفته مسئولان، با ساخت این مکاتب، سهولت های لازم آموزشی برای اطفال ولسوالی های یاد شده در آن ولایت مهیا شده که باعث خرسندی مردم محلات متذکره شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار