سنگ تهداب یک محراب مسجد در ولایت میدان وردگ گذاشته شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۱۰:۵۵
54

با حضور مسئولین ریاست معارف و ادارات محلی، متنفذین و علمای کرام منطقه « بادام» ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ، سنگ تهداب یک محراب مسجد در آن محله گذاشته شد.

مسجدی که قرار است در نزدیک دارالعلوم اصحاب الصفه و در مساحت یک جریب زمین احداث شود، زمین آن از سوی اهالی متدین همین منطقه برای اعمار مسجد وقف گردیده است و در نظر است تا مصارف ساخت و ساز مسجد نیز از سوی باشندگان و متنفذین آن محل پرداخت شود.

مسئولین و طلاب دارالعلوم اصحاب الصفه ولسوالی نرخ ضمن تمجید و قدر دانی از مساعدت مردم آن‌محل از بابت اهدای زمین و ‌پرداخت هزینه مسجد یاد شده، آنرا به استناد حدیث مبارک نبی اکرم، حضرت محمد( صلی الله علیه وسلم) در جمله صدقات جاریه بیان نمودند.

به گفته مسئولین کار ساختمانی مسجد مذکور عنقریب آغاز می گردد.

مراسم تهداب گذاری مسجد متذکره با قرائت دعائیه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۶
Background image

خلاصه اخبار یومیه معارف

1-    پکتیکا: تعمیر لیسه عالی سپینه به شمول دهلیز ها و صنوف درسی آن در ولسوالی چهاربران ولایت پکتیکا، به هزینه ۸۰ هزار افغانی از کمک مالی مردم محل ترمیم و رنگ‌ مالی شده است.
2-    لوگر:. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۳
Background image

برگزاری امتحانات مراحل ثانویه و مافوق‌الثانویه از سوی وزارت معارف 

ریاست ارزیابی استعدادهای معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، امتحان تثبیت سویه تحصیلی مراحل ثانویه و مافوق ثانویه را در ۲۲ ولایت  به‌گونه منظم و شفاف برگزار کرد.
 در مجموع به تعداد ۵۶۸۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۳
Background image

اعمار دو صنف درسی به هزینه ۲۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت لوگر

ساکنان قریه ده‌مغلان در شهر پل‌علم، مرکز ولایت لوگر، با هزینه شخصی خویش، دو صنف درسی را برای مکتب متوسطه ده‌مغلان اعمار کرده اند.
به گفته مسوولان، برای ساخت این صنف‌های درسی، حدود ۲۰۰. . .

بازگشت به اخبار