هیئت محترم وزارت مالیه با معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف دیدار کرد

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۳۳
54

محترم مولوی رحمت‌الله، رئیس عواید غیر مالیاتی معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه و هیئت همراه شان با محترم الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در حالی که محترم مولوی صدرالدین سعد رئیس مالی و حسابداری این وزارت نیز حاضر بود، دیدار و در محوریت موضوعات مورد علاقه، هردو طرف با هم بحث و گفتگو نمودند.

نخست معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف، تشریف آوری هیئت را خیر مقدم گفته، اظهار داشت: "ما به‌گونه‌ی مشترک تلاش خواهیم کرد تا فرصت‌های عایداتی مربوط معینیت تعلیمات اسلامی را به شکل مؤثر و شفاف انکشاف دهیم تا برای توسعه کشور و تقویت تعلیمات اسلامی مفید واقع شود."

سپس رئیس هیئت وزارت مالیه ضمن سپاسگزاری از مهمان نوازی مقامات رهبری این وزارت، در مورد معیاری‌سازی اسناد دارای قیمت مربوط به معینیت تعلیمات اسلامی و شناسایی ساحات ضایع شدن عواید، نکات مهمی را مطرح کرده از همکاری های وزارت مربوطه اش در زمینه جمع آوری عواید به معین وزارت معارف اطمینان داد.

جلسه با اتخاذ تصامیم مقتضی پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار