سفر مشاور وزارت معارف به ولایت سرپل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
145

الحاج مولوی سید غیاث الدین آغا مشاور ارشد وزارت معارف با هیئت همراه شان در ادامه سفر های رسمی ولایتی خویش، این بار وارد ولایت سرپل شده و با رئیس و مسئولین ریاست معارف آن ولایت دیدار و در مورد یک سلسله موضوعات مهم معارف گفتگو نمود.

مولوی محمد رحمانی رئیس معارف ولایت سرپل تشریف آوری هیئت را به آن ولایت خوش آمدید گفت و متعاقبا در حالی که هیئت از طرف مسئولین ریاست معارف آن ولایت همراهی می شد از کتاب خانه های تربیه معلم، مکاتب و مدارس آن ولایت دیدن نمود و در راستای غنی سازی کتابخانه های یاد شده وعده همکاری سپرد.

هیئت وزارت معارف طی سخنان شان اطمینان داد که رهبری وزارت معارف تلاش دارد تا برای شاگردان مدارس و مکاتب زمینه آموزش بهتر را فراهم نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۵۴
Background image

اعمار ۵ صنف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت لوگر

۵ صنف درسی جدید برای مکتب متوسطه چهلتن در ولسوالی بره کی‌برک ولایت لوگر، ساخته شده استه، حدود ۲۰۰ هزار افغانی هزینه شده است، هزینه آن را مدیر مکتب، معلمان و باشندگان محل پرداخته اندکه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

خریداری ۱۱ پایه کمپیوتر برای یک مکتب در ولایت خوست

  از طرف شورای تعلیمی مکتب « آزاد مینه » در مرکز ولایت خوست، برای مکتب مذکور به تعداد ۱۱ پایه کمپیوتر به هزینه‌ ۲۵ هزار افغانی، خریداری شد.

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

مساعدت مواد ممد درسی با ریاست معارف ولایت کنر

از سوی یکی از نهادهای همکار، با ریاست معارف ولایت کنر در بخش قرطاسیهٔ شاگردان، بسته‌های آموزشی معلمان و بسته‌های اداری مکاتب همکاری صورت گرفته است.
 کمک‌های شامل ۳۳۱۷ بسته مواد ممد درسی. . .

بازگشت به اخبار