آغاز باز سازی چند باب مکتب در ولایت میدان وردگ

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۱۳:۵۳
iii

کار باز سازی و ترمیمات عملا در چند باب مکتب ولسوالی های جلریز، سید آباد وبهسود ولایت میدان وردگ رسما آغاز گردید.

پروژه های یاد شده شامل ترمیم مکاتب، دیوار احاطوی، اعمار یک باب دارالایتام، تمدید سیستم آب و سایر ضروریات آن می باشد که هزینه آن مجموعا ۵.۲ میلیون افغانی تخمین شده که از سوی یکی از معارف دوستان و نهاد های مدد رسان به معارف، پرداخت می گردد.

مولوی محمد عثمان حریت رئیس معارف آن ولایت در یک گفتگو تصریح کرد که رهبری ریاست معارف خود را متعهد به اعمار نهاد های جدید تعلیمی، ترمیمات مکاتب و مدارس و فراهم نمودن زمینه های آموزش به فرزندان کشور دانست و از ادامه تلاش ها در این زمینه خبر داد.

هم چنان: یک تن از معارف دوستان در ولسوالی سیدآباد ۳۳ تن معلمان را برای مکاتب آن ولسوالی استخدام و پرداخت معاشات آنان را به دوش گرفته است.

رهبری وزارت معارف از کمک ها و حمایت های مردم از معارف و بالاخص مردم معارف دوست ولسوالی سید آباد قدردانی می نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۶
Background image

خلاصه اخبار یومیه معارف

1-    پکتیکا: تعمیر لیسه عالی سپینه به شمول دهلیز ها و صنوف درسی آن در ولسوالی چهاربران ولایت پکتیکا، به هزینه ۸۰ هزار افغانی از کمک مالی مردم محل ترمیم و رنگ‌ مالی شده است.
2-    لوگر:. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۳
Background image

برگزاری امتحانات مراحل ثانویه و مافوق‌الثانویه از سوی وزارت معارف 

ریاست ارزیابی استعدادهای معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، امتحان تثبیت سویه تحصیلی مراحل ثانویه و مافوق ثانویه را در ۲۲ ولایت  به‌گونه منظم و شفاف برگزار کرد.
 در مجموع به تعداد ۵۶۸۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۳
Background image

اعمار دو صنف درسی به هزینه ۲۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت لوگر

ساکنان قریه ده‌مغلان در شهر پل‌علم، مرکز ولایت لوگر، با هزینه شخصی خویش، دو صنف درسی را برای مکتب متوسطه ده‌مغلان اعمار کرده اند.
به گفته مسوولان، برای ساخت این صنف‌های درسی، حدود ۲۰۰. . .

بازگشت به اخبار