سفر سرپرست وزارت معارف به ولایت پکتیکا

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۴ - ۱۰:۵
adfs

در ادامه سفر های الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف به هدف ارزیابی وضعیت تعلیمی و ملاقات با مسئولین معارف، علماء و بزرگان ولایات جنوبی کشور، اینک موصوف وارد ولایت پکتیکا شد.

در نشستی که سرپرست وزارت معارف با مولوی عبدالوکیل خالد رئیس، رهبری و کارمندان ریاست معارف، شیخ عبدالقدوس اعظمی رئیس و مسئولین شورای علماء و منورین ولایت پکتیکا داشت، پیرامون پلان ها و پروگرام های انکشافی و توسعوی این وزارت در خصوص تقویه علوم دینی و عصری صحبت نموده در مورد امکانات و تسهیلات تعلیمی ارائه شده از طرف وزارت معارف برای اولاد وطن یاد آوری نمود.

وی تصریح کرد که از حاکمیت ا.اسلامی افغانستان تا اکنون به اثر کمک های مالی تجار ملی، مردم معارف دوست کشور و نهاد های مدد رسان در سراسر کشور به صد ها باب مکتب اعمار شده و افزود که تلاش داریم تا به توسعه مراکز تعلیمی به تمام نقاط کشور مبادرت ورزیم و در این زمینه از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهیم کرد.

سپس رئیس و شماری از علمای کرام در سخنانی تشریف آوری سرپرست وزارت معارف را به آن ولایت خوش آمدید گفته و از اینکه رهبری وزارت معارف علی الرغم تمام مصروفیت های وظیفوی خویش به آن ولایت سفر کرده، اظهار خرسندی و قدردانی نمودند.

در ادامه این سخنان، رئیس علمای ولایت پکتیکابرخی مشکلات تعلیمی و تربیتی ولایت مربوطه شان را، از جمله کمبود معلمین مسلکی و افزایش در تشکیل اداری و تدریسی ریاست معارف، نبود تعمیر برای یک تعداد مکاتب که شاگردان مکاتب مذکور در فضای باز مصروف آموزش می باشند،حل مشکلات لیسه علی بابا مرکز آن ولایت، ارتقای شماری مکاتب به متوسطه و لیسه وغیره را مطرح کرده و از رهبری وزارت معارف تقاضا نمود تا در زمینه حل مشکلات یاد شده به مسئولین ذیربط هدایات لازم بسپارند که از طرف سرپرست وزارت معارف وعده داده شد که در صورت ازدیاد بست های مورد نیاز در ساختار تشکیلات این وزارت، حق اولیت به ریاست معارف این ولایت داده خواهد شد.

هکذا سرپرست وزارت معارف و تیم همراه شان در این سفر از یک تعداد مدارس و مکاتب مرکز ولایت پکتیکا، از جمله لیسه نمونوی حضرت بلال( رضی الله عنه) دیدار و با مسئولین، استادان و شاگردان نهاد های متذکره از نزدیک ملاقات و جویای احوال و مشکلات شان گردید و در ضمن آن ها را متوجه مسئولیت های شان نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

یک باب مکتب جدید به هزینه بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند تاسیس شد

یک باب مکتب به نام خالد بن ولید (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی دیشو ولایت هلمند از سوی وزارت معارف ایجاد و رسما به فعالیت آغاز کرد.
به گفته مسوولان معارف در ولایت هلمند؛ ولسوالی دیشو که یکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۷
Background image

۱۰ باب مکتب به هزینه نزدیک به ۷ میلیون افغانی در ولسوالی سروبی ولایت کابل ترمیم شد

کار ترمیم ۱۰ باب مکتب در ولسوالی سروبی ولایت کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار، به هزینه ۶٫۸ میلیون افغانی اخیرا تکمیل و طی نشستی با حضور مسوولان ریاست معارف ولایت کابل به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت کاپیسا

طبق پلان مطروحه؛ ریاست معارف ولایت کاپیسا  از ۲۰۸ تن اطفال مهاجرین عودت‌کننده به ملک امتحان تعیین سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان ریاست معارف ولایت کاپیسا طی سخنانی اظهار داشتند: «هیچ. . .

بازگشت به اخبار