آغاز پروژه‌های ترمیماتی برای مراکز تعلیمی ولایت سرپل به ارزش بیش از ۴ میلیون افغانی

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۵:۱۵
656552

وزارت معارف پروژه‌های ترمیماتی ۷ باب مراکز تعلیمی را به ارزش مجموعی ۴ میلیون و ۶ هزار و ۶۰۹ افغانی از بودیجه این وزارت در مرکز و ولسوالی های ولایت سرپل آغاز نموده است.

به گفته محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت سرپل، این پروژه‌ها شامل ترمیم صنوف درسی، ساخت دیوارهای احاطه و ایجاد سایر سهولت های تعلیمی می باشد که با تکمیل آن ها، محیط‌ تعلیمی برای شاگردان، مصئون‌تر و مناسب‌تر شده و سطح کیفیت آموزش در مکاتب آن ولایت بیشتر خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار