آغاز کارگاه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای سرمعلمان و آمران مکاتب در ولایت غور

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۴:۴۸
251435135

برنامهٔ آموزشی ۵ روزه ارتقای ظرفیت تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» با حضور محترم الحاج مولوی غلام محمد کاظم، رئیس معارف ولایت غور برای آمران، مدیران و سرمعلمان مکاتب هفت ولسوالی این ولایت آغاز شد. 
این برنامه به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، بهبود کیفیت تدریس و تقویت شیوه‌های مؤثر آموزش و یادگیری، از سوی ریاست معارف غور در همکاری با یک نهاد همکار با معارف راه‌اندازی شده‌ که در آن ۷۵ تن مدیران، آمران و سرمعلمان مکاتب مختلف این ولایت اشتراک دارند. 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۴
Background image

خلاصه اخبار یومیه

1-    لغمان: کار ساخت تعمیر جدید مکتب ابتدائیه منجغان در ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، در مساحت ۳ بسوه زمین وقف شده از سوی محترم حاجی سید علی شخصیت معارف‌دوست منطقه،به مصرف حدود ۵۰۰ هزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

آغاز کار ساخت صنف‌های درسی برای یک مکتب در ولایت لوگر

کار ساخت چهار صنف درسی و یک دهلیز برای مکتب ابتدائیه احرار در قریه جباری مرکز ولایت لوگر، به هزینه حدود ۶۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۴۹
Background image

آغاز نشست علمی۶ روزه ارتقای ظرفیت برای معلمان مکاتب در شهر کابل

به هماهنگی ریاست معارف شهر کابل و حمایت مالی یک نهاد همکار، نشست علمی و فنی شش‌روزهٔ ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای ۲۳۷ تن آموزگاران مکاتب شهر کابل،  آغاز شد.
این نشست به‌منظور تقویت. . .

بازگشت به اخبار