از ۳۰۶ تن اطفال مهاجرین بازگشت‌کننده به وطن، در ولایت پروان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ شد

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۴:۴۷
تال

ریاست معارف ولایت پروان از ۳۰۶ تن اطفال عودت کننده به کشور، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، مسئولین معارف آن ولایت طی سخنانی گفتند که وزارت معارف همواره در تلاش است تا برای اطفال و نوجوانانی که به کشور بر می گردند، فرصت‌های برابر تعلیمی فراهم کند که امتحان تثبیت سویه تعلیمی نیز یکی از مراحل مهم برای انسجام این روند می‌باشد.

در نظر است تا شاملان امتحان بعد از تثبیت سویه تعلیمی شان غرض ادامه دروس به مکاتب رسمی آن ولایت معرفی شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۷
Background image

تعمیر متوسطه درخان در ولایت بدخشان تهداب گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب متوسطه درخان در ولسوالی خاش ولایت بدخشان، طی مجلسی با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس و مسوولین معارف، علماء و متنفذین محل گذاشته شد.
قرار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۵
Background image

جذب۳۷۰ تن اطفال مهاجران به مکاتب شهرکابل

ریاست معارف شهر کابل از۳۷۰ تن اطفال مهاجران عودت‌کننده، غرض شمولیت آن ها به صنوف هفتم، هشتم و نهم، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۱
Background image

در ولایت زابل به هزینه بیش از نیم میلیون افغانی یک مکتب اعمار می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه گلزار در قریه گلزار ولسوالی خاک افغان ولایت زابل، روی ۱.۵ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل، گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در ولسوالی یاد شده،. . .

بازگشت به اخبار