توزیع مواد ممد درسی برای معلمان و شاگردان مکاتب در ولایت ارزگان

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۲۵
56446514

برای ۵۵٬۹۰۷ تن شاگردان و ۱٬۳۹۸ تن معلمان در ولایت ارزگان قرطاسیه و مواد ممد درسی توزیع شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف آن ولایت، این مساعدت‌ها که شامل بکس‌های کتب برای شاگردان و معلمان، مواد درسی و شوینده می باشند، از سوی یک نهاد همکار با معارف مساعدت شده که روند توزیع آن برای مکاتب شهر ترینکوت، مرکز آن ولایت و  ولسوالی‌های این ولایت آغازشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۵:۴۴
Background image

در یکی از مکتب ولایت پکتیکا، سنگ بنای یک محراب مسجد گذاشته شد

کار ساخت یک محراب مسجد به هزینه مجموعی ۳۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل در صحن لیسهٔ زواکِی ولسوالی اومنهٔ ولایت پکتیکا، طی یک نشستی رسماً آغاز شد.
مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۴۵
Background image

در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل، برنامه اصلاحی و آموزشی برای ۳۵۰ تن آموزگاران برگزار شد

از سوی ریاست دعوت و ارشاد و هیئت مرکزی تنفیذ قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر وزارت معارف نشست یک‌ روزه اصلاحی و آموزشی برای ۳۵۰ تن آموزگاران مکاتب در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۴۱
Background image

برنامه‌های آموزشی تعلیمات اسلامی درریاست های معارف چهار ولایت آغاز شد

ریاست دارالعلوم‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، روند برگزاری برنامه‌های آموزشی شش‌روزه را برای مدرسین انکشاف مسلکی  ولایت‌های پکتیکا، کنر، بدخشان و تخاربه صورت جداگانه، آغاز کرد. . .

بازگشت به اخبار