امتحان علوم دینی و فقهی از کارمندان وزارت معارف اخذ گردید

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ - ۹:۳۷
dsf

مسئولان در ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف میگویند: دور نخست امتحان علوم فقهی و دینی از  کارمندان ریاست های مرکزی وزارت معارف در صحن این وزارت اخذ گردید.
 شیخ مولوي عبدالحی حازم رئیس دعوت و ارشاد این وزارت میگوید: پرسش های این امتحان برخاسته از محتوای حلقات درسی یی بوده که همه روزه از سوی آن ریاست برای کارمندان تدریس می گردید .
موصوف تصریح کرد: هدف از این ارزیابی، آشنایی کامل کارمندان با اصول و احکام دین مبین اسلام می باشد.
به گفته رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف؛ حلقات دینی هم زمان در مربوطات تمام ریاست های معارف مرکز و ولایات کشور آغاز گردیده بود که قرار است از کارمندان نهاد های یاد شده نیز همچون امتحان اخذ گردد.
 به قول شیخ حازم، کسانی که در این امتحان نمرات بلند اخذ نمایند، مورد تقدیر و برای کسانی که نتوانند نمرات معیاری را اخذ کنند در جهت تلاش بیشتر برای شان توصیه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۲۴
Background image

سروی نیازمندی‌های صنوف تقویتی و اعمار مبرزها برای شماری مکاتب در ولایت بامیان

به‌منظور شناسایی نیازمندی‌های اساسی مکاتب، بهبود شرایط آموزشی و حفظ‌الصحه، هیئتی متشکل از کارکنان و انجنیران ریاست معارف ولایت بامیان، از مکاتب ولسوالی سیغان آن ولایت سروی تخنیکی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۱۹
Background image

برگزاری رقابت بزرگ سیرت‌النبی ﷺ میان ۱۳۵۰ تن شاگرد در ولایت کندز

ریاست معارف ولایت کندز، با همکاری اداره فکری و فرهنگی الاعتصام، رقابت بزرگ سیرت‌النبی ﷺ را میان شاگردان ولسوالی‌های دشت ارچی و کلباد برگزار کرد که در آن حدود ۱۳۵۰ شاگرد اشتراک کرده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۲
Background image

برای یک مکتب در ولایت بدخشان تعمیر جدید اداری افتتاح شد

برای لیسه میر فضل‌ الله در ولسوالی کشم ولایت بدخشان، یک باب ساختمان اداری به هزینه مجموعی ۶۶۵ هزار افغانی اعمار گردیده، طی نشستی با حضور مسئولان معارف و بزرگان منطقه، رسماً افتتاح و به. . .

بازگشت به اخبار