برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
شظیظطز

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف در ولسوالی یاد شده: این برنامهٔ آموزشی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان، تقویت روش‌های موثر تدریس و افزایش مؤثریت آموزش‌ها تدوین شده که در آن، راهکارهای عملی و شیوه‌های نوین آموزشی توسط اعضای انکشاف مسلکی به اشتراک‌کنندگان ارائه می شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۰
Background image

یک باب مکتب در ولایت ننگرهار ترمیم شد

کار ترمیم مکتب ابتدائیه سقاوه در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار که چندی قبل به حمایت مالی مردم محل آغاز شده بود، اینک به هزینه ۵۶ هزار و ۵۰۰ افغانی بازسازی و طی مجلسی با حضور مسوولان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۱۲
Background image

روئسای جدید ریاست‌های تحقیقات علمی و تدارکات وزارت معارف رسماً معرفی شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم مولوی عبدالوکیل مدنی، رئیس پیشین تدارکات این وزارت، به‌عنوان رئیس جدید ریاست تحقیقات علمی و محترم محمد عثمان حریت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

خریداری میز و‌ چوکی برای یک مکتب در ولایت میدان وردگ

برای لیسه امام باقر در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ، به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی مکتب مذکور، میز و چوکی شاگردان خریداری شده است.

بازگشت به اخبار