ختم بازسازی لیلیه مکتب افغان-ترک در ولایت میدان وردگ

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۱۸
jh

کار ترمیم و نوسازی لیلیه مکتب افغان__ترک در ولایت میدان وردگ که چندی پیش آغاز شده بود، اینک به ارزش ۳ میلیون افغانی تکمیل و از طرف محترمان مولوی محمد عثمان حریت رئیس معارف و شیخ عبدالهادی فضلی رئیس شورای علمای آن ولایت، افتتاح و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

به گفته مسئولان؛ ین لیلیه که به‌شکل عصری ساخته شده، دارای ۳۲ اتاق بودوباش، یک محراب مسجد بوده و تمامی سهولت‌های لازم برای شاگردان در نظر گرفته شده است.

در مراسم افتتاحیه لیلیه مذکور، رئیس محترم معارف ولایت میدان وردگ ضمن سپاس‌گزاری از مسئولان مکاتب افغان-ترک و همکاری‌ کشور ترکیه، گفت؛ ترکیه یک کشور اسلامی است که در بخش‌های مختلف با مردم افغانستان همکاری نموده است و شاگردان را نیز به تلاش و کوشش زیاد به دروس شان تشویق نمود.

قابل ذکر است که در حال حاضر، در این لیلیه ۱۴۰ تن شاگردان صنف هفتم تا دوازدهم مکتب یاد شده از ولایت‌های میدان وردگ، پکتیا، غزنی و پکتیکا بود و باش دارند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۵۲
Background image

چهل‌وسومین دور امتحانات تثبیت سویه از م.جاهدین اخذ شد

ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، بر بنیاد طرزالعمل خویش، به منظور فراهم‌سازی تسهیلات آموزشی برای م.جاهدین ا.مارت اسلامی افغانستان و شامل‌ساختن آنان در مکاتب رسمی، امتحان تثبیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای ۷۳ تن از معلمین مکاتب یکی از ولسوالی های ولایت هلمند

سیمینار سه‌روزه‌ آموزشی «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۷۳ تن از معلمین آمریت معارف ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به همکاری یک مؤسسه همکار، توسط اعضای علمی انکشاف مسلکی برگزار شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

برگزاری برنامه های ظرفیت سازی برای بیش از ۱۰۰۰ تن از معلمان در ۶ ولایت کشور

از سوی وزارت معارف، به شمول شهر و ولایت کابل در ولایت های ارزگان، زابل، سرپل، کندهار و لغمان، سیمینارها و ورکشاپ‌های آموزشی سه، چهار و شش روزهٔ برای بیش از ۱۰۰۰ تن معلمان و اعضای علمی. . .

بازگشت به اخبار