فشردهء چند خبر از ریاست های معارف ولایات

بلخ
مولوی بسم الله نعمانی رئیس احصائیه و معلومات وزارت معارف در حالی که از سوی الحاج مولوی عبدالجلیل شهیدخیل رئیس معارف ولایت بلخ همراهی می شد از جریان سیمینار احصائیوی آمریت معارف ولسوالی نهرشاهی آن ولایت دیدن نمود.
وی مشمولین سیمینار را بر بالا بردن ظرفیت های اداری شان تشویق نموده و از آنها خواست از آموخته های شان در امور روزانه استفاده مزید نمایند .
هرات
مولوی رحمتالله جابر رئیس معارف هرات طی نشستی که با مسئولین برخی از بنیاد های خیریه آن ولایت داشت بر ایجاد هماهنگی میان نهاد های خیریه و ریاست معارف هرات تاکید نمود.
نمایندگان نهادهای خیریه در این نشست، ضمن بیان فعالیتها و خدمات شأن از همکاری ریاست معارف هرات تشکر و بر ادامه کمک های شان تاکید کردند.
سرپل
۲۹۷ تن شاگردان از صنوف تعلیمات محلی و تسریعی تحت حمایه مالی یکی از نهاد های کمک کننده فارغ و جهت ادامه تعلیمات به ریاست معارف ولایت سرپل رسما معرفی شدند.
لغمان
ریاست معارف ولایت لغمان از نزد ۵۰ تن شاگردان عودت کننده از کشور پاکستان امتحان تثبیت سویه اخذ نمود تا آنان را غرض تکمیل دوره تعلیمی در صنوف مورد نظر شان در مکاتب رسمی آن ولایت معرفی نمایند.
لوگر
روند ثبت نام اشتراک در امتحان کانکور سال ۱۴۰۳ در ریاست معارف ولایت لوگر آغاز گردید.