فشرده چند خبر از معارف ولایات

خوست
اخیرا مولوی فیض الله جمال رئیس جدید معارف ولایت خوست، طی مراسمی از سوی مولوی محبوب شاه قانت معاون مقام ولایت مذکور به منسوبان ریاست یاد شده آن ولایت، معرفی گردید.
در مقابل مولوی فیض الله جمال رئیس معارف ولایت خوست با تشکری از اعتماد رهبری ا.ا. و وزارت معارف،تعهد سپرد که در راستای فراهم سازی زمینه تعلیم و تربیه ولاد وطن از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
نیمروز
اخیرآ طی یک سلسله تغییرات و تبدیلی ها در مربوطات ریاست معارف ولایت نیمروز، شماری از کارمندان اداری و اعضای نظارت تعلیمی قبلی ریاست معارف آن ولایت در تعیینات تازه، به حیث اعضای علمی و مسلکی در برنامه تعلیمات عمومی آن ریاست معارف تعیین شده و از سوی الـحاج مولــوی گل احمد حقانی رئیس معارف ولایت متذکره به پرسونل آن ریاست معرفی گردید.
جوزجان
الحاج مولوی محمدطاهر جواد رئیس معارف جوزجان میگوید، آنها به همکاری وزارت معارف توانسته اند برنامه ارتقای ظرفیت را برای ۶۰ تن کارمندان هسته مرکزی آن ریاست راه اندازی نمایند.
به گفته رئیس معارف جوزجان، این برنامه به مدت ۴ روز در پنج بخش ( اداره و مدیریت، پلانگذاری، طرز سلوک، ارزیابی و اجراآت و گزارش دهی) راه اندازی شده است.
پکتيکا
مسئولین ریاست معارف ولایت پکتيکا می گویند: آمر تضمین کیفیت و چهار تن دیگر از اعضای جدید آن آمریت که جدیدا تقرر حاصل نموده اند از طرف الحاج مولوی عبدالقيوم فاروقی رئیس معارف آن ولایت به همکاران شان معرفی گردید.