محترم سرپرست وزارت معارف عازم ولایت لوگر شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۴:۱۳
uy

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف و هیئت معیتی شان که در یک سفر رسمی مصروف ارزیابی پروژه های تعلیمی، افتتاح برخی پروژه ها و تاسیسات مربوط به معارف در ولایات جنوبی کشور می باشند، اینک وارد ولایت لوگر شدند.

موصوف در این سفر دیدار های با مسئولان مقام ولایت، رهبری و منسوبان ریاست معارف و شماری از علمای کرام ولایت لوگر داشته، مشکلات و چالش های موجوده تعلیمی ولایت لوگر را با مقامات و مسئولین ادارات محلی ولایت یاد شده در میان گذاشته و در محوریت راه های بیرون رفت آن با هم مشوره و تبادل نظر نمودند.

بالمقابل مسئولین مذکور در زمینه تقویه نظام تعلیمی و حل مشکلات معارف در ولایت لوگر به رهبری این وزارت وعده همکاری سپردند

در ضمن محترم سرپرست وزارت معارف از یک تعداد مدارس و مکاتب مرکز این ولایت دیدن نموده و از نزدیک با منسوبان نهاد های متذکره دیدار و صحبت نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۲
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

از شنبه تا پنج‌شنبه ۳ الی ۸ ماه ذوالحجه ۱۴۴۶هـ.ق  
( ۱۰ الی ۱۵ ماه جوزای ۱۴۰۴هـ.ش)

براساس هدایت محترم مولوی جمعه خان سروری رئیس دعوت و ارشاد، در هفته گذشته یک تیم نظارتی این ریاست از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۰
Background image

بازسازی یک باب مکتب به ارزش ۶۰ هزار افغانی در ولایت پکتیکا

کار بازسازی و ترمیم تعمیر لیسه حسنی ولسوالی زرغون ولایت پکتیکا که چندی قبل به کمک مالی ۶۰ هزار افغانیگی فارغان سال های پیش  آن لیسه آغاز گردیده بود، اینک طی مجلسی با اشتراک مسئولین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۱۳
Background image

چند خبر فشرده از معارف ولایات

- هرات
۱۶۰ پایه میز و چوکی معیاری به ارزش ۴۳۰ هزار افغانی از سوی یکی از خیرین به اسم،  حاجی عبدالظاهر سروری به مکتب کلاته مزرعهٔ ولسوالی گذره ولایت هرات، اهداء گردید.

- لغمان
مجموعا. . .

بازگشت به اخبار