معین محترم مالی و اداری وزارت معارف عازم ولایت تخار شد

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۴۸
WADA

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف همراه با هیئت معیتی شان به ولایت تخار سفر نموده و با مسئولان معارف آن ولایت دیدار نمودند.

سپس معین مالی و اداری وزارت معارف در همراهی با محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل ابو احمد، رئیس معارف آن ولایت به ولسوالی رستاق سفر رفته، ضمن بررسی اوضاع تعلیمی ولسوالی یاد شده با مسئولین معارف آن جا نیز دیدار و گفتگو نمود.

وی در جریان این دیدار، ضمن ابلاغ پیام محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف به منسوبان معارف و شاگردان نهاد های تعلیمی ولسوالی رستاق، تأکید کرد که روند آموزشی باید در چارچوب پالیسی‌ها و مقررات وزارت معارف تطبیق و پیش برود.

در ادامه این دیدار، مسئولان معارف ولایت تخار تشریف آوری معین وزارت معارف را به آن ولایت خیر مقدم گفته و در رابطه با تطبیق پلان ها و هدایات رهبری محترم به هیئت اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۲:۳۴
Background image

برگزاری سيمنار آموزشی برای ۵۷ تن مسئولان مکاتب در ولایت دایکندی

سيمینار یک روزه تحت عنوان «رهنمود اجراآت ارزیابی، پلان‌گذاری و گزارش نویسی» برای ۵۷ تن کارمندان اعضای علمی، آمرین و مدیران اداری مکاتب ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسئولین معارف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۲:۳۴
Background image

ترمیم یک باب مکتب در ولایت سرپل

یک باب مکتب در یکی از مناطق دوردست ولسوالی البدر ولایت سرپل با هزینه ۹۵۲ هزار و ۸۲ افغانی از سوی وزارت معارف ترمیم و بازسازی گردید.
این مکتب که پیش از این به‌دلیل فرسودگی ساختمان، کمبود. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وقف زمین برای اعمار یک باب مکتب در ولایت نورستان

باشندگان معارف‌دوست قریه باندول ولسوالی مندول ولایت نورستان، به هدف رشد و تقویت تعلیم، از دارایی های شخصی شان بیش از ۱.۳ میلیون افغانی را به معارف آن ولایت پرداخت کرده و یک جریب زمین را. . .

بازگشت به اخبار