چند خبر از کار و فعالیت ریاست های معارف ولایت
غزنی
هیئت تفتیش وزارت معارف که چندی پیش به هدف بررسی امور مالی و اداری ریاست معارف ولایت غزنی، وارد آن ولایت شده بود، یافته ها و نتایج بررسی های دو ماهه اش را طی نشستی با حضور رئیس، آمران و مدیران بخش های مختلف ریاست معارف آن ولایت شریک نمود.
الحاج مولوی میرنصیر احمد حسیني رئیس معارف ولایت غزنی، بعد از استماع نتایج بررسی های هیئت یادشده به آمران و مدیران بخش های مرکزی آن ریاست در زمینه رفع مشکلات و چالشهای موجود، هدایات و رهنمایی های لازم اصدار نموده، از آنان خواست تا مطابق به قانون و پالیسی های وزارت معارف کار های شان را وفق دهند.
بلخ
الحاج مولوی عبدالجلیل شهیدخیل رئیس معارف ولایت بلخ در جلسه شورای علماء که تحت رهبری والی آن ولایت دایر گردیده بود اشتراک و سخنرانی نمود.
موصوف در مورد پلان ها و برنامه های سال روان شمسی آن ریاست معلومات ارایه نموده و از مشکلات در راستای تطبیق برنامه های ریاست مذکور در سال پار نیز یاد کرده و از رهبری مقام ولایت خواهان همکاری در رفع مشکلات فوق الذکر گردید.
همچنان موصوف از منظوری یک صد هزار بست به مدارس اظهار خشنودی کرده، تصریح کرد که با توزیع بست های متذکره مشکلات بزرگ مدارس از ناحیه تدریس حل خواهد شد.
▪خبر دیگر نیز از همین ریاست؛ رئیس معارف ولایت بلخ با کارمندان آن ریاست تشکیل جلسه داد و از آنان خواست تا گزارش فعالیت های انجام شده و برنامه های آینده شان را ارایه نمایند که هر کدام بالنوبه گزارش های شان را پیشکش حضار نمودند.
در پایان رئیس معارف ولایت بلخ ضمن رهنمایی های لازم از تمام حاضرین جلسه خواستند تا در اجرای امور محوله رضای خداوند (جل جلاله) و مردم را در نظر گرفته مطابق اصول و مقرره های وزارت معارف اجراات نمایند.
کندز
مولوی محمد اسماعيل ابواحمد رئیس معارف و مولوی عبدالغفور شهیدزی رئیس دفتر والی کندز، از مدرسه ج/هادی ولایت کندز بازدید کرده، فعالیت های اداری و تدریسی آن مدرسه را از نزدیک بررسی نمودند.
هیئت مشکلات و پیشنهادات مسئولان را یادداشت و در جهت حل آن وعده نمودند.
▪طبق خبر دیگر؛ ریاست معارف ولایت کندز از نزد ۷۶ تن اشتراک کنندگان واجد شرایط امتحان رقابتی را اخذ نمود.
در نظر است افرادی که نمرات معیاری را پوره نمایند در بست های سوم و هفت بست ۵ در دارالعلوم مرکزی آن ولایت استخدام شوند.
رئیس معارف و رئیس دفتر مقام ولایت از این پروسه نظارت نموده و بر شفافیت امتحان تاکید نمودند.
