افتتاح  ۳۰ پروژه عمرانی و ترمیماتی به هزینه ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزیر معارف در ولایت بلخ 

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۲:۳
125

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا، وزیر معارف کشور طی سفر های به ولایت های شمالی کشور، اینک در ولایت بلخ؛ پروژه های اعمار و ترمیم ۳۰ باب مراکز تعلیمی را که شامل ساخت و ترمیم تعمیر مکاتب، حفر چاه های آب آشامیدنی، ساخت مبرزها و دیوار های احاطوی بوده که به هزینه ۴۰ میلیون افغانی تکمیل شده اند، افتتاح و به بهره برداری سپرد.
موصوف در مراسمی که به همین مناسبت در مکتب محلی فردوسی ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با اشتراک محترم مفتی محمد شریف عثمانی رئیس و مسئولان معارف، برخی رؤسا و مقامات ادارات محلی اعم از ملکی و نظامی و علمای کرام ولایت یاد شده، برگزار شده بود، در مورد بلند بردن کیفیت تعلیم و تربیه صحبت های مفصلی  نموده و اظهار داشت که علماء و استادان مکلفیت دارند در کنار آموزش علوم دینی، علوم عصری را نیز برای آن ها بیاموزانند.
سپس رئیس معارف ولایت بلخ در این مجلس ضمن خیر مقدم وزیر معارف به آن ولایت در مورد اهمیت علم و دانش صحبت نموده، تصریح کرد: اهل معارف مسئولیت دارند تا در قسمت رشد جامعه تعلیمی تلاش نمایند و اضافه کرد:  جامعه زمانی مترقی می شود که اساتید تقوا و شاگردان اخلاص را پیشه کنند.
قابل ذکر است که از جمله، ۱۱ پروژه متذکره در مربوطات مرکز و ولسوالی‌های ولایت بلخ توسط نهاد افغان ها برای حمایت از معارف به هزینه ۳۰ میلیون افغانی تمویل شده و متباقی ۱۹  پروژه آن به هزینه ده میلیون افغانی از بودجه معارف به مصرف رسیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۱
Background image

ترمیم یک مکتب به هزینه بالغ بر۴ میلیون افغانی در شهر کابل

کار بازسازی و ترمیم تعمیر لیسه عالی تاجور سلطانه در شهر کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار و به هزینه مجموعی ۴ میلیون و ۹۳ هزار و ۸۰۶ افغانی اخیرا تکمیل و مجددا به بهره‌ برداری سپرده شد.. . .

بازگشت به اخبار