گشایش یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیا

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۱:۲۷
بی

الحاج حکیم جان یک تن از تجاران معارف دوست ولایت پکتیا به هزینه  ۲، ۱۹ میلیون افغانی از دارایی های شخصی خویش تعمیر یک باب مدرسه دینی را در ولسوالی سید کرم ولایت یاد شده اعمار نموده که اینک طی مراسمی با حضور مولوی عبداللطیف منصور وزیر آب و برق، مولوی عزیزالرحمن منصور معاون وزارت حج و اوقاف، رئیس و‌مسئولان ریاست معارف، مسئولان ادارات ولایتی، علمای کرام و منورین‌ ولایت پکتیا افتتاح شد.
در مراسم مذکور نخست الحاج مولوی عبدالقیوم فاروقی رئیس معارف ولایت پکتیا حضور مهمانان و حاضرین را خوش آمدید گفته و در محوریت مزایای اعمار مراکز تعلیمی از دیدگاه دین مقدس اسلام صحبت نموده و از آن به عنوان صدقه جاریه یاد کرد.
 سایر سخن رانان نیز پیرامون اهمیت فراگیری علم سخنانی ایراد نموده و از مردم خواستند تا فرزندان شان را به مدارس و مکاتب بفرستند. 
شایان ذکر است که؛ مدرسه متذکره در مساحت ۳ جریب زمین اعمار شده است که دارای ۳۰ باب صنوف درسی معیاری، ۲ اتاق اداری با تمام تاسیسات ضروری آن‌می باشد که در یک وقت ظرفیت ۱۲۰۰ تن طلاب را دارا می باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۷
Background image

ساخت صنوف جدید درسی برای یک مکتب درولایت لوگر

به گفته مسئولین معارف ولایت لوگر، به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی برای مکتبی در روستای شش قلعه مرکز ولایت لوگر به کمک اهالی منطقه سه صنف درسی جدید به صورت پخته و اساسی اعمار شد که زمینه فراگیری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۵۵
Background image

نزدیک به ۱۰۰ تن فارغان دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) سند فراغت دریافت نمودند

از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، برای ۹۹ تن از فارغان صنوف چهاردهم و دوازدهم دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) محفل فراغت برگزار شد.
در این محفل، محترم الحاج مولوی کرامت‌الله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲
Background image

نظارت معین محترم تضمین کیفیت وزارت معارف از جریان امتحانات معیاری مکاتب شهر کابل

محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، در چهارمین و آخرین روز امتحانات معیاری از لیسه عبدالعلی مستغنی در ناحیه ششم شهر کابل بازدید و از برگزاری امتحانات مذکور. . .

بازگشت به اخبار