معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف از ولایت بغلان دیدار کرد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۸ - ۱۳:۱
بل

الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف که به اساس هدایت مقام عالی رهبری ا.ا. در راس یک هیئت مصروف دیدار از ولایت های زون شمال کشور هستند، اینک وارد ولایت بغلان شده و در دیدار با مولوی محمد نور عزیزی، رئیس و مسئولین معارف آن ولایت،

هدف از دیدار شان را از آن ولایت؛نظارت از مدارس دینی محلی ولسوالی های آن ولایت و ایجاد لیلیه ها برای طلاب مدارس در نقاط دور دست می باشد.

موصوف در دیدار با مقامات ریاست معارف، علماء و مسئولین ‌سایر ادارات رسمی از جمله مولوی اسدالله هاشمی رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت یاد شده، در محوریت ایجاد مدارس دینی و لیلیه ها صحبت های همه جانبه نمود.

اشتراک کنندگان مجلس هر یک از اهتمام رهبری ا.ا. افغانستان و وزارت معارف دررابطه به بهبود وضعیت تعلیمات اسلامی در کشور به خوبی یاد آوری کرده و در این زمینه وعده هرگونه حمایت و همکاری را به معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف سپردند.

قرار است طبق برنامه مطروحه معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف از یک تعداد مدارس و‌ مراکز تعلیمات اسلامی در ولایت بغلان دیدن نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۳:۴۵
Background image

آغاز توزیع مواد آموزشی برای شاگردان اصول صنفی در ولایت هرات

روند توزیع بسته های مواد آموزشی به ارزش ۱۲۱ میلیون افغانی که از سوی یک‌نهاد حامی معارف مساعدت گردیده بود، اینک با حضور مسئولین معارف ولایت هرات، برای شاگردان اصول صنفی مکاتب آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- میدان‌وردگ:
مساعدت ۲۷۶۸۰ افغانی با مدرسه دینی ضیاء‌المدارس از مربوطات ولسوالی دایمیرداد (جلگه) ولایت میدان‌وردگ از سوی مردم محل صورت گرفته است.

- لغمان:
از ۸۹ تن واجدین شرایط ۱۳ بست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱۱
Background image

افتتاح ۴ پروژه تعلیمی به ارزش ۱۱.۵ میلیون افغانی از سوی سرپرست وزارت معارف در ولایت لغمان

الحاج مولوی حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف کشور، طی یک سفر رسمی به ولایت لغمان چهار پروژه تعلیمی را که به هزینه ۱۱.۵ میلیون افغانی از مساعدت های مردمی اعمار گردیده است، افتتاح و به. . .

بازگشت به اخبار