افتتاح تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت دایکندی

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۵
545

متوسطه جلال‌الدین بلخی، در مربوطات ولسوالی میرامور ولایات دایکندی که کار اعمار آن چندی قبل به هزینه مجموعی یک میلیون افغانی از مساعدت های مردم محل آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده‌ و طی مراسمی با اشتراک رئیس و مسئولین معارف، علماء و نماینگان مردم آن ولسوالی افتتاح و رسما به بهره برداری سپرده شد.

محترم مولوی رحمت‌الله قندیلی، رئیس معارف ولایت دایکندی، طی سخنانی ضمن تأکید بر ارزش والای علم و دانش ابتکار مردم آن ولسوالی را در زمینه احداث مکتب ستوده و افزود: « اطفال برای ما امانت هستند؛ پس لازم است تا در تعلیم، تربیه و اخلاق آنان متوجه باشیم.»

شایان ذکر است: مکتب مذکور دارای ۱۰ صنف درسی و اداری بوده که روند ساخت آن در مدت دو سال تکمیل شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار