سفر هیئتی از ریاست ارشاد و دعوت وزارت معارف به ولایت ننگرهار

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۲۶
ظزظط

محترم مولوی بسم الله حسان معاون ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف که طی سفر رسمی وارد ولایت ننگرهار شده است، نخست با محترم شیخ‌ محمد شریف حلیمی، رئیس معارف آن ولایت، در پیوند به هماهنگی و هدف سفر شان نشست برگزار کرده و سپس با تمام منسوبین هسته مرکزی ریاست معارف آن ولایت جلسه‌ای دایر کرد.
رئیس معارف ولایت ننگرهار ضمن خوش آمدید و اطمینان از تطبیق هدایات ریاست دعوت و ارشاد در ریاست معارف ولایت یاد شده به هیئت، به تمامی منسوبین توصیه نمود تا در مجالس دعوت و ارشاد حضور منظم داشته باشند، به وظایف و مسئولیت‌های خویش متوجه باشند و امور مراجعین را به بهترین و سریع‌ترین وجه انجام دهند. همچنان از هیأت یادشده خواستار ایجاد تشکیل ویژه برای بخش دعوت و ارشاد شد.
در ادامه معاون محترم ریاست دعوت و ارشاد، در سخنان خود گفت: راز کامیابی صحابه کرام در این بود که آنان به کتاب الله (جل‌عزمته) به‌گونه کامل عمل می‌کردند و سنت و طریقه رسول الله (صلی‌الله علیه وسلم) را در زندگی خود عملی ساخته بودند. ما و شما که مسلمان هستیم، باید راه و روش پیامبر (صلی‌الله علیه وسلم) را هرچه بیشتر در زندگی خویش تطبیق کنیم.
مجلس با دعائیه به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده به کشور در معارف شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل طی سال ۱۴۰۴ تعلیمی در نزدهمین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، از  ۳۵۰ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۱
Background image

خلاصه دستاوردهای سه ماه اخیر ریاست معارف ولایت خوست

۱. در ولسوالی اسماعیل‌خیل مندوزی، با همکاری یک نهاد خیریه، به هزینه ۵۵۰ هزار افغانی ۸ صنف درسی ساخته شده است.

۲. با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۳۹۰ تن معلمان کارگاه‌های آموزشی «. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست معارف ولایت سرپل از بیش از ۳۰۰ تن امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت سرپل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از حدود ۳۰۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار