سنگ‌تهداب یک محراب مسجد در یکی از دارالحفاظ‌های ولایت جوزجان گذاشته شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۲۶
gfjh

 ریاست معارف ولایت جوزجان در خبر نامه ی گفته است؛ سنگ‌تهداب یک محراب مسجد در محوطه دارالحفاظ ابوایوب انصاری واقع منطقه کوک‌گنبد شهر شبرغان آن ولایت  گذاشته شد.
محترم الحاج مولوی لعل‌جان راشد، رئیس معارف ولایت یاد شده، ضمن سپاسگزاری از اهالی محل، در مورد اذعان داشت؛ این مسجد با همکاری مالی مردم دین‌دوست این منطقه ساخته می شود که پس از تکمیل، ظرفیت پذیرش ده‌ها نمازگزار را به‌گونه هم‌زمان خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

یک باب مکتب جدید به هزینه بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند تاسیس شد

یک باب مکتب به نام خالد بن ولید (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی دیشو ولایت هلمند از سوی وزارت معارف ایجاد و رسما به فعالیت آغاز کرد.
به گفته مسوولان معارف در ولایت هلمند؛ ولسوالی دیشو که یکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۷
Background image

۱۰ باب مکتب به هزینه نزدیک به ۷ میلیون افغانی در ولسوالی سروبی ولایت کابل ترمیم شد

کار ترمیم ۱۰ باب مکتب در ولسوالی سروبی ولایت کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار، به هزینه ۶٫۸ میلیون افغانی اخیرا تکمیل و طی نشستی با حضور مسوولان ریاست معارف ولایت کابل به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت کاپیسا

طبق پلان مطروحه؛ ریاست معارف ولایت کاپیسا  از ۲۰۸ تن اطفال مهاجرین عودت‌کننده به ملک امتحان تعیین سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان ریاست معارف ولایت کاپیسا طی سخنانی اظهار داشتند: «هیچ. . .

بازگشت به اخبار