آغاز امتحانات چهارونیم ماهه در شمار از ولایات گرمسیر

مطابق لایحه وزارت معارف ، اینک امتحانات چهارو نیم ماهه در ۲۶۷ باب نهاد های تعلیمی و تربیتی ولایت لغمان آغاز گردید.
مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف آن ولایت همراه با تعدادی از مسئولان ریاست از جریان امتحانات در لیسه داکتر عبدالله دیدن نموده برای مدیران مکتب های ولایت لغمان هدایت داد تا شفافیت و عدالت را در امتحانات رعایت کرده و از هرگونه فساد در امتحانات جلوگیری نمایند.
همچنان خبر دیگر حاکیست که :
در اقدام مشابهی مفتی حبیب حضرت حقانی رئیس معارف ولایت ننگرهار نیز در حالی که از سوی معاونان تعلیمات اسلامی ، تدریسی همراهی می شد از پروسه امتحانات در لیسه عالی ننگرهار دیدار کرد.
در مراسمی که به همین منظور تدویر گردیده بود رئیس معارف در پیوند به امتحان معلومات ارایه داشته و از دانش آموزان خواست که امتحان یک اصل تعلیم و تربیه بوده و کسانیکه در قسمت درس های شان زحمت کشیده اند حالا ثمره آن را احساس خواهند کرد.
موصوف خطاب به مدیران مکتب ها گفت شفافیت و عدالت را در امتحانات رعایت کرده و علیه هرگونه فساد مبارزه نمایند.