اتمام کار بازسازی شماری مکاتب در نواحی دوازدهم و شانزدهم شهرکابل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۶ - ۱۴:۴۹
111

اخیرا به ارزش ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار افغانی از بودیجه انکشافی وزارت معارف چند باب مکتب در مربوطات ناحیه های دوازدهم و شانزدهم شهرکابل ترمیم و طی مراسمی با حضور داشت رئیس معارف شهرکابل، علمای کرام و بزرگان محل، افتتاح و مورد بهره برداری مجدد قرار گرفتند.

در این مراسم، آمران حوزه های تعلیمی متذکره کارکردها و دستاوردهای شان را به صورت مختصر با رهبری ریاست معارف شهر کابل شریک ساخته و از توجه رهبری آن ریاست در راستای تقویه بنیاد های تعلیمی شهر کابل، اظهار قدردانی نمودند.

قاری عبدالباسط حقانی رئیس معارف شهرکابل نیز طی سخنان شان از ترمیم و باز سازی مکاتب و فراهم سازی زمینه های بهترآموزش برای اولاد وطن اظهار خوشی نموده و از پرسونل و شاگردان مکاتب تازه ترمیم شده خواست تا در حفظ و مراقبت تعمیرات مکاتب شان توجه جدی داشته باشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

آغاز کار ساخت یک مکتب به هزینه ۱۵۹ هزار دالر در ولایت بدخشان

کار اعمار ساختمان لیسه پایان‌شهر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان به هزینه ۱۵۹ هزار دالر به حمایت مالی شخصیت معارف‌دوست این ولسوالی، محترم الحاج خواجه عبدالجبار صدیقی آغاز شد.
به گفته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۴
Background image

اشتراک اعضای علمی و مسلکی مدرسین ریاست معارف ولایت لوگر در ورکشاپ میتودیکی

ورکشاپ آموزشی و میتودیکی یک‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی ۳۱ تن اعضای بخش انکشاف علمی و مسلکی مدرسین مرکز و ولسوالی‌های ولایت لوگر، در ریاست معارف آن ولایت برگزار شد.
این ورکشاپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۱
Background image

اشتراک فرزندان مهاجرین برگشت کننده به ولایت لغمان در امتحان تثبیت سویه تعلیمی

به سلسله اخذ امتحان ارزیابی سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده به وطن در ولایت لغمان، اینک ریاست معارف ولایت مذکور از ۹۰ تن اطفال یاد شده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به. . .

بازگشت به اخبار