اتمام کار ساخت یک باب مکتب در ولایت خوست

media-moe
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ - ۱۴:۴۷
په خوست کې د لکڼو سرکیو بوړیو ښوونځي ودانۍ ګټې اخیستنې ته وسپارل شوه.

وزارت معارف، خوست، تعمیر لیسه لکڼو سرکیو بوړیو مربوط مرکز ولایت خوست به حضور داشت عبدالواحد پټان معاون مقام ولایت، قمرعلي لکڼوال عضو شورای ولایتی، نصیر احمد روښان رییس معارف، تعدادی از مسوولین ادارات دولتی، علماکرام، متنفذین قومی، استادان وشاگردان افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد.

عبدالواحد پتان معاون مقام ولایت ضمن ابراز تبریکی از افتتاح تعمیر متذکره گفت: امروز جای بسا خوشی است که تعمیر سه طبقه ای لیسه لکنو سرکیو بوریو که با هزینه مجموعی 21 میلیون افغانی به کمک مالی کشور هندوستان اعمار گردیده است افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد.

موصوف اضافه نمود ، بهبود روند آموزش در اولویت کاری مقام ولایت قرار دارد و در نظر است که در سال جدید برای مکاتب که فاقد تعمیر اند نیزساختمان هایی معیاری اعمار گردد .

نصیر احمد روشان رییس معارف گفت که تعمیر متذکره بصورت پخته واساسی در سه طبقه اعمار گردیده که دارای 17 صنف درسی، دیوار احاطه، 5 غرف تشناب، 220 پایه میز وچوکی شاگردان، یک حلقه چاه اب آشاه میدنی وسایر ملحقات ضروری میباشد که با اعمار آن زمینه آموزش مصون برای شاگردان لیسه مذکور فراهم گردید.

همچنان تعدادی از بزرگان قومی نیز صحبت نموده و از افتتاح این مکتب ابراز خوشی کردند و آن را یک پروژه بزرگ برای ولایت خوست خواندند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۱:۲۶
Background image

جمع آوری بیش از ۷ میلیون افغانی عواید مالی در ریاست معارف ولایت بدخشان

ریاست معارف ولایت بدخشان در خبر نامه ی می گوید که: در جریان سال ۱۴۰۳ خورشیدی جمعا مبلغ ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار افغانی عواید از بابت توزیع شهادت‌نامه‌ها جمع‌آوری و به حساب این وزارت در بانک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۳۷
Background image

توزیع مواد غذایی برای طلاب مدارس دینی در ولایت پکتیکا

برای ۱۶۰۰ تن طلاب دینی مدارس در ولسوالی‌های یوسف‌خیل، متاخان و سر روضه ولایت پکتیکا، از سوی یک بنیاد خیریه بسته های مواد غذایی توزیع شد.

محترم مولوی عبدالوکیل خالد رئیس معارف آن ولایت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۳۴
Background image

توزیع مواد و سامان لابراتواری به یک تعداد مکاتب در ولایت فاریاب

ریاست معارف ولایت فاریاب با حضور داشت مسئولین، آمرین برنامه های آن ریاست و نمایندگان مکاتب مربوطه، به تعداد ۳۷۹ قلم مواد و وسایل لابراتواری را برای لیسه های مرکزی ولسوالی المار و صیاد. . .

بازگشت به اخبار