اطلاعیه وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۹:۱۶
5125

 در خصوص امتحان مشترک درجات ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی در سال ۱۴۴۷ هجری قمری

طبق لایحه وزارت معارف، امتحانات درجات ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی؛  شامل مدارس ج/هادی و دارالهجرت، به شرح زیر برگزار می شود:

۱__ امتحانات درجات ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی ج/هادی و دارالهجرت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری به طور هم زمان برگزار می‌شود که به مدت ۶ روز ادامه خواهد داشت.
۲- هر شرکت‌کننده امتحان مکلف است که فورم مربوط به درجه تحصیلی خود را به طور دقیق پر کرده و برای افراد خارج از مدرسه و یا درجه در امتحان اجازه نیست

شایان ذکر است که فورم‌ها قبلاً به ولایات ارسال شده و اطلاعیه‌ای مبنی بر اینکه آخرین مهلت ثبت فورم‌ها برای امتحان درجات یاد شده،  ۵ ماه عقرب ۱۴۰۴ خورشیدی می باشد و اگر بعد از تاریخ مذکور فورم های مدارس مواصلت نماید، هیچ کس حق شکایت ندارد و به آن ها فرصت شرکت در امتحان داده نخواهد شد.

ریاست نشرات و روابط عامه
وزارت معارف

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۶
Background image

کار بازسازی ۴۹ مکتب در ولایت لوگر، نزدیک به تکمیل شدن است

ریاست معارف ولایت لوگر اعلام کرد که ۹۸ درصد کار بازسازی تعمیرها و ملحقات ۴۹ باب مکتب در این ولایت تکمیل و در نظر است به زودی به بهره‌برداری سپرده شوند.
کار پروژه های مذکور حدود ۷ ماه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۴
Background image

ایجاد صنف سوادآموزی در مرکز ولایت غور

به‌منظور کاهش میزان بی‌سوادی، یک‌باب کورس سوادآموزی در منطقه «دره‌قاضی» شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، ایجاد شد. 
به گفته مسئولان در ریاست معارف ولایت غور با ایجاد این صنوف، زمینهٔ آموزش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۲:۳۹
Background image

ترمیم و اعمار ساختمان‌ های مراکز تعلیمی در ولایت بامیان به هزینه نزدیک به ۱۷۰ میلیون افغانی

مسئولان در ریاست معارف ولایت بامیان می‌گویند که در جریان سال گذشته ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم ۳۲ باب مکتب و مدرسه و اعمار تعمیرات جدید برای سه مکتب در ولسوالی‌های سیغان و یکاولنگ نمبر۱ این. . .

بازگشت به اخبار