افتتاح نمایشگاهٔ علمی و فرهنگی در یکی از لیسه های شهر هرات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۱:۳۹
VZX

یک نمایشگاهٔ علمی، فرهنگی و آموزشی به‌منظور شناسایی استعدادهای شاگردان در لیسهٔ بابا زنگی عطاء مربوط شهر هرات افتتاح شد.

محترم مولوی رحمت‌الله جابر، رئیس معارف ولایت هرات، در مراسم گشایش این نمایشگاه، ضمن با ارزش خواندن ابتکارات و توانایی‌های علمی شاگردان، برگزاری چنین برنامه‌ها را در راستای رشد علمی، فکری و آموزشی آنان مهم و مؤثر دانست.

نامبرده هم‌چنان با تقدیر از تلاش‌های شاگردان، معلمان و مسئولان این لیسه بر تداوم هم‌چون نمایشگاه‌ها تأکید ورزید.

قابل یادآوری است که این نمایشگاه برای دو روز ادامه می‌یابد و در آن ده‌ها اثر علمی، فرهنگی و آموزشی شاگردان این مکتب به نمایش گذاشته شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۵۲
Background image

چهل‌وسومین دور امتحانات تثبیت سویه از م.جاهدین اخذ شد

ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، بر بنیاد طرزالعمل خویش، به منظور فراهم‌سازی تسهیلات آموزشی برای م.جاهدین ا.مارت اسلامی افغانستان و شامل‌ساختن آنان در مکاتب رسمی، امتحان تثبیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای ۷۳ تن از معلمین مکاتب یکی از ولسوالی های ولایت هلمند

سیمینار سه‌روزه‌ آموزشی «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۷۳ تن از معلمین آمریت معارف ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به همکاری یک مؤسسه همکار، توسط اعضای علمی انکشاف مسلکی برگزار شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

برگزاری برنامه های ظرفیت سازی برای بیش از ۱۰۰۰ تن از معلمان در ۶ ولایت کشور

از سوی وزارت معارف، به شمول شهر و ولایت کابل در ولایت های ارزگان، زابل، سرپل، کندهار و لغمان، سیمینارها و ورکشاپ‌های آموزشی سه، چهار و شش روزهٔ برای بیش از ۱۰۰۰ تن معلمان و اعضای علمی. . .

بازگشت به اخبار