اهدای قطعه زمینی به هزینه یک میلیون افغانی برای اعمار تعمیر یک مکتب در ولایت نورستان

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۹
dfg

مردم معارف‌دوست قریه چتراس شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، به‌منظور اعمار تعمیر مکتب متوسطه آن قریه، به مصرف شخصی خویش بیش از یک جریب زمین را به ارزش (۱) یک میلیون افغانی خریداری نموده و رسماً آن را به مسئولان ریاست معارف تسلیم کردند.
محترم الحاج مولوی تاج‌محمد مطمئن، رئیس معارف ولایت نورستان در دیدار با باشندگان محل اخلاص آنان را ستایش کرده و خواهان تداوم هم چو حمایت های مردم از معارف شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۹
Background image

اهدای قطعه زمینی به هزینه یک میلیون افغانی برای اعمار تعمیر یک مکتب در ولایت نورستان

مردم معارف‌دوست قریه چتراس شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، به‌منظور اعمار تعمیر مکتب متوسطه آن قریه، به مصرف شخصی خویش بیش از یک جریب زمین را به ارزش (۱) یک میلیون افغانی خریداری نموده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۶
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- کنر
برای ۶۹ تن شاگردان یتیم و بی بضاعت ولسوالی سرکانو ولایت کنر، از سوی یک شخص معارف‌پرور مساعدت لباس و وسایل ضروری تعلیمی صورت گرفته است.
مسئولین معارف آن ولایت ضمن قدردانی از این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۴:۹
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ۳۵۰ تن مدیران و آمرین مکاتب شهر کابل

از سوی ریاست تربیه معلم و انکشاف مسلکی وزارت معارف، ورکشاپ آموزشی ۶ روزه تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۳۵۰ تن از مدیران و آمرین مکاتب حوزه های ۱۶ گانه ریاست معارف شهرکابل. . .

بازگشت به اخبار